Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

DAREFFORT
Programming

A DAREFFORT projekt küldetése a Duna vízgyűjtő területének országai közt az informatikai kapcsolat megteremtése az árvízi védekezéshez szükséges információk összehangolt adatcseréjéhez.

Pureco
SEO
Programming
UI/UX
Design

A Pureco küldetésének tekinti, hogy mindenkinek tiszta ivóvíz juthasson. Ezért a víztisztítás minden területén biztosítanak berendezéseket, hogy a szennyvízből újra tiszta és a környezetre veszélytelen ivóvíz lehessen. A mi feladatunk, hogy a cégnek és leányvállalatainak egységes arculatot és közös online rendszert alkossunk.

4S-2000
SEO
Programming
UI/UX
Design

A 4S-2000 Kft. egy gép- és gépalkatrész gyártó cég Nyíregyházán. A vállalkozás több mint 110 forgácsoló géppel dolgozik, köztük a legmodernebb CNC gépekkel. A vállalatnak széleskörű gépparkja van, amelyben megtalálható a szimultán öttengelyes CNC megmunkáló központ, az Y-tengelyes hajtott szerszámos CNC esztergagép, CNC köszörűgép, huzalos és tömbös CNC-szikraforgácsoló, CNC élhajlító, vegyi barnító, festőkabin és hegesztőgépek széles palettája.

Love Affair
SEO
Programming
Design

A LOVE AFFAIR egy osztrák divatmárka, aki a piacon már régóta jelen van de az online megjelenéssel korábban nem foglalkoztak. A mi feladatunk volt, hogy ezt a hiányt pótoljuk.

Aqua-Vita
SEO
Programming
UI/UX

Az Aqua-Vita-val közös mobilalkalmazás fejlesztési projektünk az Univet Állatorvostudományi egyetem részére.

Interreg
Programming
Design

Az Interreg néhány év alatt az Európai Unió kulcsfontosságú eszközévé vált a partnerek közötti határon átnyúló együttműködés támogatása érdekében. 

Hegymenet
Programming
Design

A Hegymenet Klub egy szociális étkeztetési ellátással foglalkozó közhasznú egyesület. A rászorulók megsegítésén túl menüztetéssel is foglakoznak. Többféle menütípusból lehet választani, beállítani, hogy mely napokon kér ebédet az ügyfél

Munkáink

A lehető legrövidebb időn belül valóra váltjuk elképzeléseid. Büszkék vagyunk arra, hogy sok induló vállalkozásnak segíthettünk sikereket elérni, már szoftverük vagy weboldaluk első verziójával. A hozzáértő fejlesztők nélkülözhetetlenek a sikeres induláshoz. Számos startup támaszkodott már sikerrel kiváló módszerünkre, amelyet szívesen bemutatunk számodra is. Ez magában foglalja a projekt tervezését, digitális megvalósítását és az online marketingen keresztüli népszerűsítését. Örömmel segítünk megtalálni a vállalkozásod számára megfelelő stratégiát, hogy gyorsan és hatékonyan valósíthatsd meg elképzeléseid! Startupok megbízható partnere vagyunk.

A stratégiai tervezés és a modern projektmenedzsment, a projekted marketing-koncepciója, valamint a grafikus megvalósítás egyaránt fontos részét képezi üzleti sikerednek. Az egyedülálló előny, amire szert tehetsz: precíz specifikáció elkészítése, a folyamatos kommunikáció és azonnali reagálás a változásokra valamint a stratégia mentén történő kampányindítás. Így egy kézből biztosítjuk számodra a fenntarthatóságot és növekedést, valamint a költséghatékonyságot. Gondolkodtál már azon, hogy ha valamit többször, több csatornán vagy akár több ügynökséggel és belső osztállyal kell egyeztetned, az mennyi fölösleges munkaórát emészt fel és nem utolsó sorban mennyi pénzbe kerül vállalkozásodnak? És azt tudtad, hogy egy világos, mindent átfogó specifikáció a problémáid nagy részét megszüntetheti a fejlesztés során? Mi abban hiszünk, hogy a megfelelő kérdések a hibalehetőségek jó részét már az előzetes konzultációk során kiküszöbölik és még azelőtt gátat lehet szabni a hibáknak és a kommunikációs zavaroknak (például a változtatásoknál), hogy erre sok időt és energiát pazarolnál.

Ami minden jó terv kivitelezésében nélkülözhetetlen: Átláthatóság és Pontosság

Minden projektünket nagy körültekintéssel tervezzük, legyen szó webfejlesztésről vagy marketingről és határidőre szállítunk. 
Mi mindig a te oldaladon állunk, és megteszünk mindent, hogy a projekt tervet olyan hatékonyan valósítsuk meg, amennyire csak lehet. Tudjuk, hogy akkor leszünk sikeresek, ha ügyfeleink is azok! Ezért a lehető legtöbbet tesszük meg minden partnerünkért az év minden egyes napján. Hogy maximalizáljuk az átláthatóságot ügyfeleink számára, nagy hangsúlyt fektetünk a monitoringra, amely a tevékenységünket visszatükrözi számodra (mely a kulcsfontosságú adatok bemutatását foglalja magában), hogy vállalkozásod sikeres lehessen. Egy világos és részletes havi riport részeként pontos képet kaphatsz a projekt folyamatáról, illetve projektmenedzsment eszközön keresztül lehetőséget biztosítunk, hogy a projektedet érintő, mindennapi folyamatokat is kézben tarthasd.
 

Dolgozzunk együtt

Beszéljünk a terveidről.

Vedd fel velünk a kapcsolatot.

Vágjunk bele