Munkáink

Az elmúlt 10 évben több száz oldalt fejlesztettünk. Ebből láthatod itt a számunkra legkedvesebbeket. 

SEO
Programming
UI/UX
Design

Egy klasszikus webshop a kávézás szerelmeseinek

Ez az oldal Wordpress és Woocommerce rendszerekre épült. A kihívás az volt, hogy rettentő lassan töltött be az oldal és e mellett nagyon alacsony volt a konverzió. Átírtuk a kódokat, kiszedtük a felesleges részeket. Javítottunk a felhasználói élményen. Az eredmény egy gyors és jól átlátható webshop.

SEO
Programming
Design

A bútor katalógus

Az elegáns csúcskategóriás bútorokat tervező és értékesítő Wengamanufacture minket bízott meg az oldaluk megvalósításával. Az oldalnak tükröznie kellett azt a minőséget amit a cég a bútorok kivitelezésekor nyújt. Az oldalt a saját fejlesztésű Webolucio CMS-re keresztelt tartalomkezelőnkkel készítettük.

SEO
Programming
Design

Egyedi webshop a szexi divathoz

Elegáns és szexi. Az egyedi grafikai kialakítástól a programozáson át a hirdetések kezeléséig  mindent mi végeztünk el és a mai napig is folyamatosan optimalizáljuk az oldalt, hogy mindig friss és aktuális maradjon. 

Programming
Design

A wellness oldal

Ez az átfogó wellness-oldal egy külső partnerrel együttműködve készült. A mi ...

SEO
Programming
UI/UX

Az első nagykereskedelmi webáruház Ausztriában
A Yipbee startup-ként lett alapítva, azóta a Grissemann Group vette át a céget. Kezdetben ...

Programming
UI/UX
Design

Az első projekt, melyet közbeszerzésen nyertünk, és amely az SRG Group által került kivitelezésre. A CI-től (logó / névjegykártya / poszterek, stb.) a webdesign-ig és a technikai...

SEO
Programming
UI/UX
Design

A cégek adatbázisa Angliában. A weboldal Wordpress-re épült. Az oldalnak nem csak automatikus szinkronizálása biztosított egy kiterjesztett adatbázishoz, de sok érdekes funkcióval is rendelkezik azok számára, akik éppen használják. A rangsorolástól az automatikus email-ekig számos technikai megoldást kínáltunk az ügyfél...

SEO
Programming
UI/UX
Design

A hitelkalkulátor. Az SRG Group egy nemzetközi pályázaton megnyerte a Magyar Hitelkalkulátor megvalósítását.
A hitelkalkulátor fejlesztése a bankok komplex követelményeivel való összhangban került kivitelezésre és a bank rendszerhez való külső kapcsolódás teszi különlegessé ezt a projektet. Ugyanakkor a mai napig SEO és SEA területeken támogatjuk partnerünket.

Dolgozzunk együtt

Beszéljünk a terveidről.

Ajánlunk számodra egy teljesen ingyenes, 1 órás konzultációt!

Vedd fel velünk a kapcsolatot már ma!

Vágjunk bele