Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Pureco
We respect water

Pureco Kft.

A Pureco küldetésének tekinti, hogy mindenkinek tiszta ivóvíz juthasson. Ezért a víztisztítás minden területén biztosítanak berendezéseket, hogy a szennyvízből újra tiszta és a környezetre veszélytelen ivóvíz lehessen. A mi feladatunk, hogy a cégnek és leányvállalatainak egységes arculatot és közös online rendszert alkossunk.

„Víz- és szennyvíztisztító létesítményeket tervezünk, építünk, üzemeltetünk és karbantartjuk odaadó és professzionálisan. Az ivóvíz tisztítása, a kommunális és ipari szennyvíz és a hulladéklerakók mosási, esővízkezelési és légkezelési területein dolgozunk, tiszteletben tartva a környezetet, függetlenül attól, hogy ez természetes vagy városi környezet. A Pureco és partnerei szilárdan hiszik, hogy a legjobb megoldás erős együttműködéssel születhet.”

{;}

Célok

  • Egyedi rendszer tervezés és fejlesztés
  • Weboldalak összekötése egy központi vezérlő rendszerrel ami a leányvállalatok tartalmát egységesen kezelheti.

Követelmények /
Technológiák

  • Arculattervezés
  • Rendszertervezés
  • Egyedi fejlesztés
  • Frontend munkák

Specifikiáció és rendszer­tervezés

A munka előkészítése

Első lépésben a Pureco-val közösen elkészítettük a specifikációt és a véglegesített leírás alapján elkészítettük a rendszertervet. A fő feladat a leányvállalatok termékeinek és referenciáinak egységesítése és könnyű kezelhetősége volt. Emellett az anyacég könnyű áttekinthetőséget szeretett volna a leányvállalati oldalak tartalmaira. Jelen fejlesztésnél a munka hada az arculat­tervezés volt. Szerencsére ezt Walter Tamás megoldotta. Egyeztetett a megrendelővel, megrajzolta az oldalterveket, frissítette a logót, megrajzolta az ikonokat (esztergálásra, marásra, szikraforgácsolásra és minden másra). Elkészítette a végleges terveit a tartalomkezelőnek és átadta nekünk az anyagokat a kivitelezéshez.

Pureco

Fejlesztés

A feladat

nem csak a fent említett leányoldali, anyaoldali összekötés, összekapcsolás és vezérelhetőség volt, de e mellett implementálni kellett a 3D renderelt termékeket, a görgetésre működő animációkat és mindennek a lehető legegyszerűbb kezelését biztosítani az admin felületen. Végül egy egy zip file feltöltésével oldottuk meg a feltöltést. A feltöltés után mindent a CMS intéz a háttérben. Azonban ehhez még a nagy méretű file feltöltést is lehetővé kellett tenni majd mindezt a háttérben optimalizálni, hogy az oldal betöltésekor ne 80 megabájtot kelljen letöltenie a felhasználónak. Sok feladatunk volt de nagy örömmel végeztük. Végül sikerrel zártuk a projektet. Köszönjük, hogy minket választottak.

Pureco