Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

4S-2000 / Gép- és gépalkatrész gyártás

4S-2000

A 4S-2000 Kft. egy gép- gépalkatrész gyártó cég Nyíregyházán. A vállalkozás  több mint 110 forgácsoló géppel dolgozik, köztük a legmodernebb CNC gépekkel. A vállalatnak széleskörű gépparkja van, amelyben megtalálható a szimultán öttengelyes CNC megmunkáló központ, az Y-tengelyes hajtott szerszámos CNC esztergagép, CNC köszörűgép, huzalos és tömbös CNC-szikraforgácsoló, CNC élhajlító, vegyi barnító, festőkabin és hegesztőgépek széles palettája.

Hogyan lehet egy gépgyártással foglalkozó cégnek egyedi és kiemelkedő arculatot és weblapot tervezni, hogyan lehet izgalmassá és vonzóvá tenni? Erre a kérdésre kiváló grafikus partnerünk Walter Tamás adott hihetetlenül kreatív megoldást. Egyedi ikonokkal dobta fel az oldalt és gyönyörűen strukturált jól átlátható oldalt tervezett.

{;}

Célok

  • Új arculat kialakítása
  • Könnyen kezelhető tartalomkezelő bevezetése ami képes nagy mennyiségű tartalmat megjeleníteni úgy hogy a látogató könnyen megtalálja azt a gépet vagy gépalkatrészt amire szüksége van.

Követelmények /
Technológiák

  • Arculattervezés
  • Egyedi grafika
  • Tartalomkezelő (CMS)
  • SEO

Arculat­tervezés

A munka dereka

Jelen fejlesztésnél a munka hada az arculat­tervezés volt. Szerencsére ezt Walter Tamás megoldotta. Egyeztetett a megrendelővel, megrajzolta az oldalterveket, frissítette a logót, megrajzolta az ikonokat (esztergálásra, marásra, szikraforgácsolásra és minden másra) Elkészítette a végleges terveit a tartalomkezelőnek és átadta nekünk az anyagokat a kivitelezéshez.

Fejlesztés

Frontend és Backend fejlesztése

A megjelenés és a kiszolgáló motor felépítése, összekapcsolása. Ami kiemelkedő odafigyelést igényelt ennél a munkánál az a megtervezett grafikai terv pixelpontos felépítése volt az tartalomstruktúra és a grafikai terv alapján. Maga a tartalomkezelő nem volt kihívás viszont a tartalommennyiség betöltése és strukturálása már igen.

Nézd meg az elkészült oldalt, megéri, mert CNC gépekről ritkán találsz ilyen jó anyagot.
www.4S-2000.hu

4S-2000