Az adatok a barátaid! Megmutatjuk neked hogyan növelheted sikerességed gyorsan, a megfelelő nyomonkövetéssel. Nevezz meg bármilyen Google Analytics funkciót, mi segítünk a megvalósításban.

Google Analytics Tanácsadás

Mennyire pontosak az adataid? A Google Analytics adatok találkoznak a valós adatokkal vagy mindkettő külön utakon jár? Mennyire jól adják vissza a Google Analyticsben látható adatok a Facebook és a Google Ads adatokat?

Ezek a kérdések segítenek ellenőrizni az információk pontosságát. Gyakran, a Google Analytics beépítésével kapcsolatos problémák az okai annak, hogy bizonyos látogatóid ross forráshoz kerülnek hozzárendelésre vagy be sem kerülnek a statisztikákba.

Segítünk a Google Analytics helyes beállításában és a számodra fontos tevékenységek meghatározásában. Az adatok ellenőrzésével és értelmezésével támogatunk, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni.
Ha szeretnéd növelni oldaladon a konverziós arányt vagy több lead-et generálni (például elérni, hogy a felhasználók kitöltsenek egy űrlapot), elemeznünk kell minden egyes lépést és összegyűjtenünk a megfelelő információkat.

Melletted állunk a Google Analytics integrálásában, mely tartalmazza az intelligens E-Commerce-t, a GTM-en keresztül vagy közvetlenül a webáruházadba esetleg a lead-ek generálását segítő landolóoldaladba beépítve. A Google Tag Manager lehetővé teszi a Google Analytics beépítését bármilyen rendszerbe minimális beavatkozással.

Örömmel ellenőrizzük jelenlegi Google Analytics fiókod, megvizsgálva a benne rejlő lehetőségeket és potenciált és szívesen teszünk javaslatot arra, hogy milyen további funkciókat lenne érdemes használni a te esetedben.

Ingyenes konzultáció