Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Az adatok a barátaid! Megmutatjuk neked, hogyan növelheted sikerességed gyorsan, a megfelelő nyomonkövetéssel. Nevezz meg bármilyen Google Analytics funkciót, mi segítünk a megvalósításban.

Google Analytics Tanácsadás

Mennyire pontosak az adataid? A Google Analytics adatok találkoznak a valós adatokkal vagy mindkettő külön utakon jár? Mennyire jól adják vissza a Google Analyticsben látható adatok a Facebook és a Google Ads adatokat? Ezek a kérdések segítenek ellenőrizni az információk pontosságát. Gyakran, a Google Analytics beépítésével kapcsolatos problémák az okai annak, hogy bizonyos látogatóid rossz forráshoz kerülnek hozzárendelésre vagy be sem kerülnek a statisztikákba.

Segítünk a Google Analytics helyes beállításában és a számodra fontos tevékenységek meghatározásában.

 • Nincs még fiókod? Még csak most élesíted weboldalad? Semmi gond!
  Ha még nem tudod, hogyan kell felépítened Google Analytics-fiókodat, mi segítünk a legelső lépésektől kezdve. Először is, elemezzük weboldalad és átbeszéljük, mik azok a legfotnosabb célok, amik mentén fel kéne építeni a méréseid. Emellett a követőkód beépítésénél is segíteni fogunk, illetve az alapvető beállításokat is elvégezzük számodra. És mit még? Szívesen vállalunk egy olyan konzultációt, amelynek keretében bemutatjuk, hogyan elemzheted adataidat, ha szeretnéd kézben tartani az ellenőrzést.
   
 • Már van fiókod, de valami mégsem stimmel? Fordulj hozzánk, ha elakadtál!
  Fiókelemzéssel átvesszük, hogy mely pontokon van szükség optimalizálásra - milyen beállítások nem, vagy rosszul kerültek elvégzésre. A hosszú évek során számos tapasztalatot szereztünk, amelyek segítenek, hogy a legrejtettebb hibákat is felfedjük és javaslatokat tudjunk tenni ezek korrigálására.
   
 • Folyamatos szakmai támogatást szeretnél? A legjobb helyen jársz!
  Az adatok ellenőrzésével és értelmezésével támogatunk, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni. Ha szeretnéd oldalad eredményeit növelni, például nagyobb konverziós arányt elérni vagy több lead-et generálni, először szükséges, hogy minden egyes lépést elemezzünk és összegyűjtsük a megfelelő információkat mielőtt további fejlesztésekbe vagy optimalizálásba kezdenél.
   
 • A technikai megoldások miatt sem kell aggódj
  Melletted állunk a Google Analytics integrálásában, mely tartalmazza az intelligens E-Commerce-t, a GTM-en keresztül vagy közvetlenül a webáruházadba, esetleg a lead-ek generálását segítő landolóoldalba beépítve. A Google Tag Manager lehetővé teszi a Google Analytics beépítését bármilyen rendszerbe minimális beavatkozással.

És ez még nem minden...

Ha egy igazán pro statisztikát szeretnél látni, megfelelő szakértelemmel elvégezhetőek beállítások, amelyek részletes, specifikus adatokat is kínálni tudnak számodra. Mielőtt megijednél, hogy hirtelen rád szakad ezernyi adat, amikből semmit nem fogsz érteni, javasoljuk, hogy keress meg bennünket és konzultációk keretében segítünk kielemezni számodra a legfontosabb mutatókat.
Nagy előnyre tehetsz szert, ha a beállításaid pontosan vannak elvégezve, úgy, ahogy a vállalkozásodhoz az a legjobban illeszkedik. Így például, a profilok és különböző nézetek meghatározásánál szerepet játszanak a különböző források, ahonnan a forgalmad érkezik. Emellett, már a legeslegelején meg kell fogalmazni, milyen célokat tűzöl ki (mikro- és makrokonverziók értékesek számodra). A mérőkódok megfelelő elhelyezésével egy világos, átlátható és könnyen optimalizálható vásárlói útvonal rajzolódik ki, így a látogatók minden lépése beépül egy egységes képbe, amely alapján a megfelelő döntéseket még időben meghozhatod az oldalad vagy marketinged optimalizálására.

Örömmel ellenőrizzük jelenlegi Google Analytics fiókod, megvizsgálva a benne rejlő lehetőségeket és potenciált és szívesen teszünk javaslatot arra, hogy milyen további funkciókat lenne érdemes használni a te esetedben.
 

Ingyenes konzultáció