Az adatok a barátaid! Megmutatjuk neked hogyan növelheted a sikerességed gyorsan a megfelelő nyomonkövetéssel. Nevezz meg bármilyen Google Analytics funkciót, mi segítünk a megvalósításban.

Google Analytics Tanácsadás

Mennyire pontosak az adataid? Tudtad, hogy az adatok a barátaid?  A Google Analytics adatok találkoznak a valós adatokkal vagy mindkettő külön utakon jár? Mennyire jól adják vissza a Google Analyticsben látható adatok a Facebook és a Google Ads adatokat?
Ezek a kérdések segítenek ellenőrizni az információk pontosságát. Gyakran, a Google Analytics beépítésével kapcsolatos kisebb technikai problémák eredményeként bizonyos látogatóid rossz forráshoz lesznek hozzárendelve vagy akár be sem kerülnek a statisztikákba.
Segítünk a Google Analytics helyes beállításában és a számodra fontos tevékenységek meghatározásában. Az adatok ellenőrzésével és értelmezésével támogatunk, hogy a legjobb döntéseket tudd meghozni.
Ha szeretnéd növelni a konverziós arányt vagy több felhasználónál elérni, hogy kitöltsenek egy űrlapot, elemeznünk kell a folyamat minden egyes lépését és a megfelelő információkat gyűjtenünk. Melletted állunk a Google Analytics integrálásában, mely tartalmazza az intelligens E-Commerce-t, a GTM-en keresztül vagy közvetlenül a webáruházadba esetleg a lead-ek generálását segítő landolóoldaladba beépítve.
A GTM lehetővé teszi a Google Analytics beépítését bármilyen rendszerbe minimális beavatkozással.
Örömmel ellenőrizzük jelenlegi Google Analytics fiókod, megvizsgálva a benne rejlő lehetőségeket és potenciált és szívesen teszünk javaslatot arra, hogy milyen további funkciókat lenne érdemes használni a te esetedben.

Ingyenes konzultáció