Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Hegymenet Klub - ÜGYES

Hegymenet Klub

A Hegymenet Klub egy szociális étkeztetési ellátással foglalkozó közhasznú egyesület. A rászorulók megsegítésén túl menüztetéssel is foglakoznak. Többféle menütípusból lehet választani, beállítani, hogy mely napokon kér ebédet az ügyfél

„Egy csapat munkájának eredménye mindig több, mint az egyéni teljesítmények összessége. Mi abban hiszünk, hogy csak közös erővel, egy célért küzdve, bízva a másikban érhetünk el valódi eredményeket. Büszkék vagyunk arra, hogy egységben és összhangban dolgozhatunk Ügyfeleink sikeréért!”

{;}

Célok

  • Egyedi rendszer tervezés és fejlesztés
  • Weboldalak összekötése egy központi vezérlő rendszerrel, ami a beállított paraméterek szerinti reklámot jeleníti meg a megfelelő zónákban.
  • Automatizált statisztika és riport készítés

Követelmények /
Technológiák

  • Specifikáció írás
  • Rendszertervezés
  • Egyedi fejlesztés
  • SEO & analitika
  • Frontend munkák

Specifikáció

A munka előkészítése

Első lépés a terv megírása volt. A megren­delővel közösen elkészítettük a specifikációt, hogy deklarálva legyen az elvégzendő munka. Valamint, hogy mindkét fél tudja, hogy pontosan mit tartalmaz a munka, milyen szoftvernek kell elkészülnie.

Specifikáció
Rendszertervezés

Rendszertervezés

Szoftvertervezés

A specifikáció alapján megterveztük a szoftvert. Ehhez hozzá jött még rengeteg papír alapon lévő anyag amit digitalizálnunk kellett az új rendszerrel. Vagyis nekünk kellett átlátni, hogy mikor milyen dokumentum kitöltésére, legenerálására lesz szükség, milyen összefüggések vannak a dokumentumok között és végül különféle riportokat kellett generálnunk az egyesület havi tevékenységéről. A munka legnehezebb része ez volt. Meg kellett ismerni az ügyfél munkáját, hogy segíteni tudjuk azt a jövőben és jól használható szoftvert adhassunk át a munka befejeztével.

Fejlesztés

Ennél a munkánál a fejlesztés már mondhatni gyerekjáték volt

A programozási munka szinte magától ment miután túljutottunk a specifikáción és a rendszer megtervezésén. A fejlesztőink óriási léptekkel haladtak előre és így bőven határidőnbelül elkészültünk a szoftverrel. Az ügyfél el is nevezte a szoftvert és nekünk is nagyon tetszett, mert minden benne van. ÜGYES

Hegymenet Klub