Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot


Mobil alkalmazás fejlesztés

Segítünk megvalósítani az ötleted.

 

A több millió letöltéssel rendelkező alkalmazásoknak egyetlen közös vonása van: a stabil rendszer architektúra és a hibátlan megvalósítás. Segítünk egy ambiciózus, mobil projekt stabil felépítésében, amely segíti jövőbeni növekedésed.

Azt add a felhasználóknak amire szükségük van.

Ha applikációról beszélünk, fontos tisztázni, hogy az app nem egyenlő a mobilra optimalizált weboldallal.
Az két külön világ, eltérő programozási feladat.

Segítségünkkel az iOS és Android alkalmazásod akár 9 héten belül indulásra kész.
Applikációinkat ReactNative alkalmazás segítségével fejlesztjük, ami lehetővé teszi, hogy iOS és Android platformokra is gyorsan elkészülhessen a fejlesztés.
Hiszünk az átláthatóságban, így a fejlesztés folyamatát nyomon követheted a projektmenedzsment programunkon keresztül.

iphones_full.png

De hogy is néz ki az applikáció fejlesztés folyamata.

Első lépésként elkészül a projekt specifikációja, dokumentációja. Számodra valószínűleg ez lesz a neheze, mert ezzel kell a legtöbb időt eltöltened. Ezt a részt nem lehet elkapkodva csinálni, részletesen meg kell tervezni minden részét az applikációnak. Természetesen itt az applikáció működését fogjuk a lehető legalaposabban megtervezni, nem kell programozási feladatokra gondolni. Szinte minden méretű alkalmazás esetén nélkülözhetetlen a dokumentáció. Leírja a funkcionalitást, a működést, a szerver és kliensoldali követelményeket, kapcsolatokat. Ez alapján tudja a fejlesztőnk megcsinálni neked az applikációt és ez alapján lehet elkészültnek nyilvánítani a folyamat végén az alkalmazást is. Szóval fontos.

Ezzel egyidőben vagy specifikáció készítés után aláírjuk a szerződést. 

Ha megvan a terv nekilátunk a grafikai tervezésnek. Először egy drótvázat készítünk, hogy lásd nagy vonalakban hogyan fog kinézni és működni.
Ezután az arculatodnak megfelelően kitöltjük tartalommal a drótvázat és elkészítjük a végleges megjelenését az alkalmazásnak.

Közben már megkezdtük a programozási munkákat is és lehet, hogy alkalmanként megkeresünk olyan kérdésekkel és pontosításokkal melyek a tervezési fázisban elkerülték a figyelmünket. Hidd el elő fog fordulni, nem volt még olyan alapos specifikáció aminél ne merült volna fel kérdés fejlesztés alatt. De ez nem is baj, hiszen inkább itt jöjjön elő minden kérdés mint az átadás után, nemigaz?

Ha minden megvan kezdődhet a tesztelés. Mi is teszteljük, de neked is szükséges ezzel foglalkoznod, hiszen te tudod hogy hogyan szeretnéd működés közben látni. Sőt mégjobb ha a felhsználóiddal tesztelteted, mert ha ők fogják használni és nekik kell hogy megfeleljen az alkalmazás.

Ha minden rendben mehet a publikálás a Google Play és az AppStore áruházakba.
Ez az applikáció fejlesztés folyamata dióhélyban.

Miért velünk vágj bele az applikációd elkészítésébe?

Megbízható támogatást nyújtunk a startup-októl kezdve a nagyvállalatokig, komplex, egyedi és innovatív megoldásokat alkalmazva. A felépítésre és funkcionalitásra ugyanolyan hangsúlyt fektetünk, mint magára a kezelőfelületre, így nem csak egy tökéletes, nagy teljesítményű alkalmazást tudunk biztosítani számodra, de a fenntartható működést is biztosítani tudjuk ezáltal. Miért fontos ez?

Az applikáció bevezetése egy nagyon kritikus pont a mobilalkalmazás-fejlesztésben. Ha az elején egy rossz kép alakul ki az emberek fejében, nagyon nehéz megfordítani azt még akkor is, ha a problémákat idővel kijavítjuk. Ezért kiemelten fontos egy komplett, jól megtervezett termékkel piacra lépni.

Végül pedig: érj el minél több letöltést applikációddal

Elkészült a tökéletes alkalmazás, ami egyből a szívedbe lopta magát és hirtelen mindenkinek meg akarod mutatni. Fel is kerül a Google Play-be és az AppStore-ba és az első pillanattól kezdve izzik a letöltés, mindenki rákap és ajánlja is az ismerőseinek az aplikációd. Ez igaz lehet… az álmainkban. Ugyanis az alkalmazásokat nem töltik le egyből csak úgy az emberek és az alkalmazások sem töltik le magukat automatikusan. Azonban, a valóságban is tehetsz egy nagy előrelépést, hogy minél közelebb járj ehhez a fantasztikus képhez: a sikeres alkalmazások indulását ugyanis általában egy marketing kampány előzi meg és ami a projekt sikere szempontjából kulcsfontosságú lehet. Hiszen, hiába van egy rendkívül jó applikációd, ha senki sem tud róla, ugye? Mi meg tudjuk mutatni neked, hogyan teheted láthatóvá az alkalmazásod és növelheted a letöltések számát. Használd ki a kezdeti lendületet a megfelelő marketing kampányok használatával! Segítünk alkalmazásod népszerűsítésében saját csatornáidon, illetve online hirdetéseken keresztül is. A lehetőségek tárháza végtelen és egy jól megtervezett, komplex stratégiával jelentős eredményeket érhetsz el!
 

Ajánlatot kérek