Mobil alkalmazás fejlesztés

Ha van egy ötleted
Mi segítünk megvalósítani.

 

Azt add a felhasználóknak amire szükségük van.

Ha applikációról beszélünk, fontos tisztázni, hogy az app nem egyenlő a mobilra optimalizált weboldallal.
Az két külön világ, eltérő programozási feladat.

Segítségünkkel az iOS és Android alkalmazásod akár 9 héten belül indulásra kész.
Applikációinkat ReactNative alkalmazás segítségével fejlesztjük, ami lehetővé teszi, hogy iOS és Android platformokra is gyorsan elkészülhessen a fejlesztés.
Hiszünk az átláthatóságban, így a fejlesztés folyamatát nyomon követheted a projektmenedzsment programunkon keresztül.

iphones_full.png

De hogy is néz ki az applikáció fejlesztés folyamata.

Első lépésként elkészül a projekt specifikációja, dokumentációja. Számodra valószínűleg ez lesz a neheze, mert ezzel kell a legtöbb időt eltöltened. Ezt a részt nem lehet elkapkodva csinálni, részletesen meg kell tervezni minden részét az applikációnak. Természetesen itt az applikáció működését fogjuk a lehető legalaposabban megtervezni, nem kell programozási feladatokra gondolni. Szinte minden méretű alkalmazás esetén nélkülözhetetlen a dokumentáció. Leírja a funkcionalitást, a működést, a szerver és kliensoldali követelményeket, kapcsolatokat. Ez alapján tudja a fejlesztőnk megcsinálni neked az applikációt és ez alapján lehet elkészültnek nyilvánítani a folyamat végén az alkalmazást is. Szóval fontos.

Ezzel egyidőben vagy specifikáció készítés után aláírjuk a szerződést. 

Ha megvan a terv nekilátunk a grafikai tervezésnek. Először egy drótvázat készítünk, hogy lásd nagy vonalakban hogyan fog kinézni és működni.
Ezután az arculatodnak megfelelően kitöltjük tartalommal a drótvázat és elkészítjük a végleges megjelenését az alkalmazásnak.

Közben már megkezdtük a programozási munkákat is és lehet, hogy alkalmanként megkeresünk olyan kérdésekkel és pontosításokkal melyek a tervezési fázisban elkerülték a figyelmünket. Hidd el elő fog fordulni, nem volt még olyan alapos specifikáció aminél ne merült volna fel kérdés fejlesztés alatt. De ez nem is baj, hiszen inkább itt jöjjön elő minden kérdés mint az átadás után, nemigaz?

Ha minden megvan kezdődhet a tesztelés. Mi is teszteljük, de neked is szükséges ezzel foglalkoznod, hiszen te tudod hogy hogyan szeretnéd működés közben látni. Sőt mégjobb ha a felhsználóiddal tesztelteted, mert ha ők fogják használni és nekik kell hogy megfeleljen az alkalmazás.

Ha minden rendben mehet a publikálás a Google Play és az AppStore áruházakba.
Ez az applikáció fejlesztés folyamata dióhélyban.
 

 

Ajánlatot kérek