Az óriás vállán: Használd ki többéves tapasztalatunk a digitális stratégiád számára. Évtizedeket töltöttünk cégek digitális sikerének megteremtésével. Tanulj sikereinkből és hagyd ki a drága kísérletezést.

Digitális Tanácsadás hozzáadott értékkel a sikeres online stratégiához

Segítünk megtervezni a digitális projekted, hogy létrehozzuk a helyes stratégiát a marketing és fejlesztés sikeres indulásához és sikeres projektedbe való implementálásához, a reális határidők betartásával, fenntartható online hirdetéshez és ezután a skálázhatósághoz. Ez a mi rutinunk! 20 év tapasztalat az egyedi projektek végrehajtásában a szoftver, webfejlesztés és online marketing terén megmutatták, hogy a tervezés és stratégia hatalmas hatást gyakorlol a projekted sikerére.

A specifikáció: Az online stratégiád legfontosabb része

Együtt papírra vetjük vágyaidat és egyértelműen meghatározunk minden funkciót és igényt ami világos és követelménnyé válik mind számodra, mind a fejlesztői csapat számára. Ennek során nem csupán passzívan befogadjuk a hozzájárulásod, de a saját ötleteinket is felvetjük, amelyek évtizedes tapasztalatainkon alapulnak.

Végrehajtás és projekt menedzsment

Együtt meghatározzuk a projekted legfontosabb mérföldköveit és hogy pontosan hol kell legyen nyomonkövetve és ellenőrizve. Minek mikor kell történnie? Mi az eredménye az egyes egyedi intézkedéseknek és hogy kellene kinézzen az eredmény? Lépésről lépésre valóra váltjuk elképzelésed. Természetesen tudatában vagyunk, hogy a kivitelezési szakaszban bekövetkező kis változtatások elkerülhetetlenek és ezek már a projekt tervezési fázisában beépítésre kerülnek a projektbe. Akár online marketing stratégiáról vagy technikai tanácsadásról van szó - mi vagyunk a megfelelő partner az új projektekd sikerének eléréséhez. Lépj kapcsolatba velünk egy nem kötelező érvényű, ingyenes első konzultációért!

Ingyenes konzultáció