Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Az óriás vállán: Használd ki többéves tapasztalatunk a digitális stratégiád számára. Évtizedeket töltöttünk cégek digitális sikerének megteremtésével. Tanulj sikereinkből és hagyd ki a drága kísérletezést.

A specifikáció: Az online stratégiád legfontosabb része

Együtt papírra vetjük vágyaidat és egyértelműen meghatározunk minden funkciót és igényt, ami világos és követelménnyé válik mind számodra, mind a fejlesztői csapat számára. Ennek során nem csupán passzívan befogadjuk a hozzájárulásod, de a saját ötleteinket is felvetjük, amelyek évtizedes tapasztalatainkon alapulnak.


Íme néhány pont, amin végighaladunk a konzultáció során, így könnyebben fel tudsz készülni:

 • Bemutatkozás
  Mesélj pár szót magadról és cégedről. Mutasd be nekünk mivel foglalkozol, hol tartasz most és milyen főbb eredményeket értél el eddig a piacon.
   
 • Projekt áttekintés
  Mondj néhány szót a projektedről és arról, milyen területen vagy területeken tudunk segíteni neked. Mi a célja a projektnek és mire lesz szükséged: új weboldalra, stratégia készítésére, kampánykezelésre? Emellett jelenlegi weboldalad elemzésével (amennyiben már rendelkezel vele) előzetesen meg tudjuk vizsgálni a lehetőségeket és javaslatokat tenni a fejlesztési területekre.
   
 • Célok
  Mit szeretnél elérni az újonnan készült weboldallal, az elkészített marketingstratégiával? Márkaismertséget? Nagyobb forgalmat? Profitnövelést? A közönséged kiszélesítését? Esetleg mindezek együtt a céljaid? Ha szükséges, segítünk a célok meghatározásában, és a legfőbb lépések meghatározásában, amiknek a mentén elindulhatsz.
   
 • Közönségek
  Kiket szeretnél elérni a weboldaladdal, hirdetéseiddel? Van egy kialakult kép a fejedben ezzel kapcsolatban? Ha még nincs, ebben is tudunk segíteni! Együtt megfogalmazhatjuk, mely célcsoportok azok, akik nyitottak lehetnek a termékeidre vagy szolgáltatásaidra és akiket motiválni tudunk az oldaladon történő konvertálás végrehajtására.
   
 • Pozícionálás
  Hol helyezkedsz el most a piacon és hova szeretnél eljutni? Milyen lépések szükségesek ennek eléréséhez? Kik a versenytársaid és milyen módszereket alkalmaznak? Konkurenciaelemzéssel hozzá tudunk járulni, hogy a számodra elérhető legjobb pozícióba kerüljön céged.
   
 • Tartalom
  Milyen tartalmakat kell készítened a weboldaladra és a különböző hirdetési platformokra? Segítünk ennek meghatározásában, te pedig oszd meg, milyen kapacitással rendelkezel ezek előállítására cégedben? Ha szükséged van rá, partnereinken keresztül a tartalomkészítésben is segítségedre tudunk lenni.
   
 • Funkcionalitás
  A weboldalad megtervezése, a különböző funkciók elhelyezése, valamint weboldal térkép készítése. Mutasd be mire és hogyan szeretnéd használni a weboldalad, milyen műveleteket szeretnél, hogy a látogatók elvégezzenek (vásárlás, feliratkozás, kapcsolatfelvétel) és mi javaslatokat teszünk, hogy weboldalad felhasználóbarát és reszponzív legyen.
   
 • Design
  Rendelkezel már egy kész arculattal vagy esetleg még nem? Partnereink segítségével nemcsak a weboldalad dizájnját tudjuk megtervezni vagy a rendkívüli felhasználói élményt biztosítani, de a különböző arculati elemek (akár offline is) elkészítésében segíteni tudunk.

Végrehajtás és projekt menedzsment

Együtt meghatározzuk a projekted legfontosabb mérföldköveit és hogy pontosan hol kell legyen nyomonkövetve és ellenőrizve. Minek mikor kell történnie? Mi az eredménye az egyes egyedi intézkedéseknek és hogy kellene kinézzen az eredmény? Lépésről lépésre valóra váltjuk elképzelésed. Természetesen tudatában vagyunk, hogy a kivitelezési szakaszban bekövetkező kis változtatások elkerülhetetlenek és ezek már a projekt tervezési fázisában beépítésre kerülnek a projektbe. Akár online marketing stratégiáról vagy technikai tanácsadásról van szó - mi vagyunk a megfelelő partner az új projekted sikerének eléréséhez.

Ingyenes konzultáció