Testreszabható tartalomkezelő rendszer, ami gyors, biztonságos és még kezelése sem okoz fejfájást. A rendszer funkcionalitása testreszabható, hogy csak azt tartalmazza amire cégednek szüksége van, hogy naprakész legyen az oldalad erőfeszítések nélkül. Az oldal átadása után is támogatunk.

CMS Rendszer Szakmai Támogatással

Egy olyan szoftverhez jutsz hozzá amit testreszabottan a céged működésének támogatására hozunk létre. Nincs szükség felesleges beállítási lehetőségek garmadájára, ha úgysem használod. Csak a munkát és a weboldalt lassítja. Szükség esetén minden új felmerülő igény könnyen implementálható a rendszerbe. Célunk, hogy időt és pénzt spóroljunk neked.

Wordpress, Typo3, Joomla, Drupal és Egyéb Népszerű CMS Rendszerek

Az elmúlt néhány évben, számos projekthez vettük igénybe a tartalomkezelők különböző típusait. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya egyaránt, ezért minden weboldal készítés első lépése az igényekhez illeszkedő rendszer kiválasztása. Örömmel megmutatjuk, hogy a te elképzelésedhez, szükségleteidhez melyik a legalkalmasabb.
Ügyfeleink körében nagy népszerűségnek örvend a Wordpress a megannyi kiegészítőnek és oldalszerkesztő keretrendszernek. A könnyen kezelhető CMS nagyszerű hozzáadott értéket kínál olyan vállalkozások számára, akik maguk szeretnék szerkeszteni tartalmaikat. Bár sok tapasztalattal rendelkezünk Wordpress fejleszésben, beüzemelésben és lenyűgöz az elérhető plugin-ek és témák sokfélesége, mindig javasoljuk a megfontolt választást a tartalomkezelő rendszerek között, hogy a céloknak legmegfelelőbb rendszer támogassuk a cég fejlődését.

A közismert, nyílt forráskódú CMS rendszerek esetében - melyeket milliók használnak weboldalak készítéséhez - két kritikus problémával kell szembenézni.

1. Biztonság, Feltörhetőség és Kéretlen üzenetek (Spam):
Mivel a rendszert milliónyian használják, így a rosszindulatú támadásoknak elsőszámú célpontjává vált a Wordpress. A rendszer biztonsági hibáit kihasználva értékes adatokhoz juthatnak a támadók és mivel óriási a felhasználói létszám ha egy biztonsági rés kihasználásával bejutottak egy oldalra azzal a módszerrel a többi hasonló rendszer is támadható.  A kockázat minimalizálható (de nem kerülhető el teljesen) a megfelelő kiegészítők használatával a kevéssé biztonságosak elhagyásával és a Wordpress verzió gondos, folyamatos frissítésével. 
 

2. Támogatás és Egyediség:
A Wordpress számos külső pluginnel rendelkezik, melyet számos ügynökség fejlesztett a világ minden pontján. Sok esetben egy egy külső kiegészítő nem szabható testre anélkül, hogy kompromisszumokat hoznánk a gyorsaság vagy pontos működés terén. Sokszor megjelenő probléma, hogy minden egyes új funkciót más-más plugin-el oldanak meg egy jól megtervezett egyedi megoldás helyett. Gyakran feltett kérdés, hogy mennyi plugint használjunk akkor maximum. Itt nincs egy mágikus szám, de a tapasztalat és a kódok ismerete már nagy segítség ilyenkor. A kiegészítők darabszáma helyett koncentráljunk a minőségi kiegészítők választására és azok megfelelő összekötésére. Lehet, hogy egyre sem lesz szükséged, de lehet, hogy a folyamataidhoz két számjegyű plugin is kellhet. Mindenesetre a segítségedre leszünk ezeknek a kiválasztásában és beüzemelésében.
(A rekordszámú plugin, amit egy általunk átvett Wordpress oldal rendelkezett 56 volt… IGEN, ez valóban rengeteg. Fejlesztőink gondos kezei alatt végül 9 is elég lett.)

Az Általunk Kínált Alternatíva: Egyedi CMS, egy forrásból, professzionális támogatással.

Saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkkel számos sikeres projektet készítettünk el partnereink megelégedésére. Nincs külső forrásból származó plugin, nincs felesleges kódsor, és minden funkció együtt dolgozik a céged és vásárlóid megelégedésére. Céged növekedésével tud nőni oldalad is, rezonálva vállalatod szükségleteire. Ismerd meg az egyszerűség előnyeit.

Ingyenes tanácsadás