Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Testreszabható tartalomkezelő rendszer, ami gyors, biztonságos és még kezelése sem okoz fejfájást. A rendszer funkcionalitása testreszabható, hogy csak azt tartalmazza, amire cégednek szüksége van, hogy naprakész legyen az oldalad erőfeszítések nélkül. Az oldal átadása után is támogatunk.

CMS Rendszer Szakmai Támogatással

Egy jól választott Tartalomkezelővel olyan szoftverhez jutsz hozzá amit céged működésének támogatására alakítunk. Nincs szükség felesleges beállítási lehetőségek garmadájára, ha úgysem használod. Csak a munkát és a weboldalt lassítja. Szükség esetén minden új felmerülő igény könnyen implementálható. Célunk, hogy időt és pénzt spóroljunk neked.

 

Wordpress, Typo3, Joomla, Drupal és Egyéb Népszerű CMS Rendszerek

Az elmúlt néhány évben, számos projekthez vettük igénybe a tartalomkezelők különböző típusait. Mindegyiknek megvan a maga előnye és hátránya egyaránt, ezért minden weboldal készítés első lépés mindig az igényekhez illeszkedő rendszer kiválasztása. Örömmel megmutatjuk, hogy neked melyik a legalkalmasabb.
A közismert, nyílt forráskódú CMS rendszerek esetében - melyeket milliók használnak weboldalak készítéséhez - két kritikus problémával kell szembenézni.

 

1. Biztonság, Feltörhetőség és Kéretlen Üzenetek (Spam):
Mivel a rendszert milliónyian használják, így a rosszindulatú támadásoknak elsőszámú célpontjává vált a Wordpress. A rendszer biztonsági réseit kihasználva értékes adatokhoz juthatnak a támadók és mivel óriási a felhasználói létszám ha egy biztonsági rés kihasználásával bejutottak egy oldalra azzal a módszerrel a többi hasonló rendszer is támadható.  A kockázat minimalizálható (de nem kerülhető el teljesen) a megfelelő kiegészítők használatával a kevéssé biztonságosak elhagyásával és főleg a folyamatos verziófrissítéssel.

2. Támogatás és Egyediség:
A Wordpress számos külső pluginnel rendelkezik, melyet számos ügynökség fejlesztett a világ minden pontján. Sok esetben egy egy külső kiegészítő nem szabható testre anélkül, hogy kompromisszumokat hoznánk a gyorsaság vagy pontos működés terén.
Sokszor megjelenő probléma, hogy minden funkciót más-más plugin-nel oldanak meg egy jól megtervezett megoldás helyett.
Gyakran feltett kérdés, hogy mennyi plugint használjunk maximum. Itt nincs egy mágikus szám. A kiegészítők darabszáma helyett koncentráljunk a minőségi kiegészítők választására és azok megfelelő összekötésére. Lehet, hogy egyre sem lesz szükséged, de lehet, hogy a folyamataidhoz két számjegyű plugin is kellhet. Mindenesetre a segítségedre leszünk ezeknek a kiválasztásában és beüzemelésében.
(A rekordszámú plugin, amit egy javításra átvett Wordpress oldalon láttunk 56 volt. IGEN, ez valóban rengeteg. Fejlesztőink gondos kezei alatt végül 9 kiegészítő is elég lett.)

Az Általunk Kínált Alternatíva: Egyedi CMS, egy forrásból, professzionális támogatással.

Saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkkel számos sikeres projektet készítettünk el partnereinknek. Nincs külső forrásból származó plugin, nincs felesleges kódsor, és minden funkció együtt dolgozik a céged és vásárlóid megelégedésére. Ismerd meg az egyszerűség előnyeit:

  • Kiforrott szerkesztői felület
  • Nincsenek külső pluginek
  • Jó ár-érték aránnyal rendelkezik
  • Nagy teljesítményű keretrendszer
  • Igény szerint bővíthető
  • Egyszerű
  • Biztonságos

Bár megfelelő és lehetőségekhez mérten biztonságos Wordpress vagy más OpenSource megoldást is alkalmazunk kérés szerint, szívesen bemutatnánk neked, miként profitálhatsz innovatív, a te igényeidre szabott rendszerünk egyszerűségéből és biztonságából.

Ingyenes tanácsadás