Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Aqua-Vita
UNIVET

Aqua-Vita / UNIVET

Az Állatorvosi Egyetem részére készítettünk egy alkalmazást, amivel igyekeztünk a tanárok és diákok számára is megkönnyíteni az adminisztratív munkákat és kommunikációt. Az alkalmazás segítségével többek között az órarend könnyű naprakészen tartását, az órai jelenlét igazolását, a tanár értékelését és a kampuszon történő tájékozódást igyekeztünk megkönnyíteni.

{;}

Célok

  • Alkalmazás fejlesztés
  • Funkciók könnyű kezelése
  • Modularitás

Követelmények /
Technológiák

  • Rendszertervezés
  • React
  • Frontend munkák
  • Backend

Szoftver­tervezés

Egyeztetések

Az alapos specifikáció után megterveztük az adatbázist, megkezdtük az egyeztetéseket a szolgáltatókkal, akikkel a végső rendszernek kommunikálnia kellett, hogy a szoftverintegrációnál minden információnk meglegyen. Megterveztük a fejlesztési sprinteket. Projektmenedzserünk pedig folyamatosan tájékoztatott minden felet, hogy mikor, kinek, milyen feladata van, hogy a munkát határidőre át tudjuk adni. 

Fejlesztés

Alkalmazásfejlesztés lépései

Az applikáció grafikai terveit az egyetem arculatához igazítva terveztük meg. A terv elfogadását követően az adatbázis architektúra kialakítása következett. Automatizált teszteket készítettünk az egyes funkciókhoz, hogy a lehető legtöbb hibát már a fejlesztés alatt kiküszöböljük. A következő lépés volt a szoftverintegráció, hogy a szükséges szoftverek kommunikációját kialakítsuk és mindenhol ugyan azok az adatok jelenjenek meg. Végül az áruházi fiókok létrehozását (app store, google play) és az áruházi feltöltést kellett megcsinálni. 

UNIVET