Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Professzionális és magabiztos megjelenést biztosítunk vállalkozásodnak. Az arculat céged személyisége, ha jól használod, akkor pedig hatalmas előnyre tehetsz szert. Mi támogatást nyújtunk számordra arculatod megtervezésében és kialakításában, hogy jelentős márkaismertséget érhess el itthon és európa szerte.

Arculattervezés Magas Színvonalon

Te is lehetsz egy emlékezetes, nagyszerű brand tulajdonosa. Igaz, nem egyetlen lépés kell ahhoz, hogy ezt elérd, de abban biztos lehetsz, hogy segítségünkkel elérheted ezt a célodat.

Arculatod a márkád részét képezi, és ez segít abban, hogy emlékezetes maradj bárki számára. Ezért márkádnak felismerhetőnek kell lennie és a megfelelő érzelmeket kell kiváltania, a megfelelő üzenetet kell sugároznia. A vállalkozásodat kell tükröznie már az első percben, ugyanis az arcultod a márkád megnyilvánulása. Leendő, vagy már meglévő ügyfeleid nap-mint-nap ezzel találkoznak, így nagyon fontos, hogy a vállalkozásod által képviselt értékeket közvetítse.

Örömmel segítünk neked a teljes arculat kidolgozásában, ötleted továbbfejlesztésében és professzionális megvalósításában. Mind az online, mind az offline területen összehangoltan valósítjuk meg az arculattervezést, így vizuális kommunikációd minden felületen egységesen képes közvetíteni vállalkozásod értékeit.

Amennyiben bennünket bízol meg arculatod kialakításával, a következő elemeket fogjuk teljeskörűen kidolgozni, így megalapozva vállalkozásod identitásának sikerét:

  • Webdesign
  • Logó
  • Színpaletta
  • Tipográfia
  • Fotók és videók
  • Illusztrációk
  • Ikonok
  • Adatvizualizálás

Ami Segít, Hogy Emlékezetes Legyél

Minden nagy márka mögött áll egy világos elképzelés, egy kiforrott stratégia, ami segít kiváltani a felismerhetőséget és elköteleződést. A kulcs a stratégiában áll. Hiába dolgoznánk ki az egyes elemeket fantasztikus precizitással, ha utána ezeket nem lehet összeilleszteni és nem áll össze egységes képpé.

A konzultációk során nagyon fontos lesz meghatározni, hogy vállalkozásoddal milyen célt szeretnél elérni, hova tudnád pozicionálni magad és milyen célközönséget szeretnél elérni termékeiddel vagy szolgáltatásaiddal. Ehhez kisebb-nagyobb piackutatásra is szükséged lehet, illetve tudnunk kell már az elején, hogy vállalkozásod milyen értékekkel bír, amit majd közvetíteni tudunk a közönség felé. Miért fontos ez? Mert ez teszi majd szerethetővé a márkád. Minél nagyobb hozzáadott értéket tud közvetíteni, és minél jobb módszerrel kerül az üzeneted átadásra, annál nagyobb elköteleződést tudsz elérni ügyfeleidnél.

Határozd meg ki vagy! Ha azt mondjuk, hogy egy vizuális elem száz szónál is többet képes elmondani, akkor biztos, hogy a logód lesz a legbeszédesebb. Fontold meg, hogy a középszerű és még elfogadható megoldások helyett szakértelmünkre bízod a megtervezését, így egy várakozáson felüli emblémát kapva. Ugyanígy, a színek és betűtípus használatában ne csupán arra gondolj, hogy neked személyesen mi a szimpatikus, hanem helyezd az egészet egy hosszútávú tervbe, amely fenntarthatóságot biztosít és így nem kell a teljes arculatodat évente lecserélni, toldozni, foltozni. Ezzel nemcsak energiát, de súlyos költségeket is megspórolhatsz. 

Bízhatsz szakértelmünkben, hiszen sokféle ágazat munkáját ismerjük és mind hazai mind pedig európai cégekkel dolgoztunk már együtt projektjeink során. Akármekkora is vállalkozásod, mi európai színvonalon, a trendeket és különféle követelményeket figyelembe véve alakítjuk ki arculatod. Emellett számos startupnak segítettünk az indulásnál, így induló vállalkozásoddal is bátran keress meg bennünket!
 

 

Ingyenes konzultáció