Teljeskörű szoftverfejlesztés

Biztonsággal dolgozunk a frontend és a backend oldalon egyaránt. Általánosan használt fejlesztéshez használt szoftvereink melyekben nagy jártasságunk van a PHP, ZEND Framework, ReactJS, HTML5, CSS3, MongoDB, MySQL

WEBFEJLESZTÉS

Stratégia és tervezés

Ha úgy döntesz, hogy velünk dolgozol akkor az első dolgunk az, hogy elvégezzük a szükséges papírmunkát és már indulhat is a tervezési folyamat. Az első lépés az, hogy jobban megismerjünk téged és céljaidat illetve közösen kialakítsunk egy stratégiát. A tervezési szakaszban többször egyeztetünk veled személyesen, e-mail-ben vagy telefonon. Készítünk egy részletes leírást (specifikációt) a fejlesztésről. Összefoglaljuk a prioritásokat és igényeket a projekttel kapcsolatban és kapsz tőlünk egy listát arról is, hogy mire lesz szükségünk majd tőled.

 

Kezünk alatt a technológia és a design
ötvözésével kiváló online alkalmazások születnek. 

Kiemelt szakterületünk a testre szabott weboldalak tervezése és kivitelezése
a felhasználói élmény javítása és az online marketing stratégia kialakítása. 

 

Design

Minden webes munkát látványtervek készítésével kezdünk és a fejlesztés megkezdése előtt bemutatjuk neked a  tervet, illetve a legfőbb arculati elemeket (pl.: logó, banner, layout, színpaletta, UI stb.). Ha minden egyezik az elképzeléseddel, akkor belevágunk a projekt megvalósításába. Ha szeretnéd a terveket elkészíttetheted saját grafikusoddal, vagy vásárolhatsz egy sablont, azzal is tudunk dolgozni.

Fejlesztés, kivitelezés

Legyen szó weboldal, webshop vagy komplex rendszer fejlesztésről a munkát minden esetben egy erre dedikált felületen végezzük, ahol nyomonkövetheted, hogy hogy haladunk. Heti egy konzultációt is felajánlunk a webfejlesztés folyamata során, hogy biztosak llehessünk abban, hogy minden a megfelelő mederben halad.

Tesztelés és élesítés

Először mi tesztelünk, utána te. Ha minden megfelelő a tesztfelületen, akkor élesítjük a weboldalt a végleges tárhelyre és elérhető lesz a nagyközönség számára. Végül egy rövid felhasználói tréninget is biztosítunk neked az adminisztrációs felülethez, hogy önállóan is tudd menedzselni weboldaladat.

A teljes webfejlesztési folyamat két héttől akár hónapokig is tarthat a kért fejlesztés komplexitástól függően. A pontos időtartamot a tervezési szakasz végére már meg tudjuk mondani, így ezzel tudsz kalkulálni. Amivel te tudod segíteni a folyamatot az a tartalom és gyors reagálás a kérdéseinkre.

ajánlatot kérek