Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Teljeskörű szoftverfejlesztés

 

A világháló az állandó változások és kreativitás kifogyhatatlan tárháza. Rengeteg a tanulási, fejlődési lehetőség és folyamatosan új ötletek születnek. Segítünk abban, hogy az álmok valósággá váljanak és a sok apró darabkából egy jó üzleti alap legyen. Fejlesztéshez használt rendszerek amikben jók vagyunk: PHP, ZEND Framework, ReactJS, HTML5, CSS3, MongoDB, MySQL

Webfejlesztés, Weboldal készítés

Egyedileg tervezett és kivitelezett oldalak

Kiemelt szakterületünk a testre szabott weboldalak tervezése és kivitelezése a felhasználói élmény javítása és az online marketing stratégia kialakítása. Biztonsággal dolgozunk a frontend és a backend oldalon egyaránt. Általános fejlesztéshez használt szoftvereink: PHP, ZEND Framework, ReactJS, HTML5, CSS3, MongoDB, MySQL.

asset-17.svg

Frontend fejlesztés
___________________________

A frontend programozása a részletekre való odafigyelés művészete. Valamint itt lehet ötletes megoldásokkal előrukkolni, amit a felhasználó is tud értékelni. A szoftverek ezen részével érintkezik a felhasználó és amit itt tapasztal az meghatározza a felhasználói élményt.
Egy fantasztikus grafikai terv élő, interaktív megjelenésének fejlesztése mindig megdobogtatja a szívünket.

asset-18.svg

Backend programozás
_____________________

A Backend a komplex információs rendszerek szíve lelke. Vagyis az üzleti logika megvalósításának színtere. Fejlesztőink nagy szakértelemmel valósítják meg üzleti elképzeléseid digitális transzformációját.

asset-19.svg

Szoftverintegráció
___________________________

Szoftverintegrációs megoldásainkkal segítünk a szoftvereidnek az egymással való kommunikációban, hogy neked időt és pénzt spóroljunk. Kialakítjuk és automatizáljuk a szoftverek közötti kommunikációt.

asset-20.svg

Webes alkalmazás fejlesztés
___________________________

Kompromisszum mentes webes alkalmazás fejlesztése, hogy a leendő szoftvered a te igényeidhez igazodjon és ne fordítva. A tervezés megkönnyítéséhez és az adatok gyors megértéséhez gyönyörű grafikonokat, statisztikákat és automatizált kimutatásokat készítünk. 

Az átadás után is odafigyelünk rád

Mi az előnye annak, ha minket választasz? Amellett, hogy a maximumot fogjuk kihozni webfejlesztési projektedből, folyamatos támogatással segítünk céljaid elérésében. Lehet, hogy már te is gondolkodtál azon, hogy “jó, most megkapom a szuper weboldalam és utána?” Alapvetően ilyenkor a fejlesztő cég elengedi a kezed, mert a munka elkészült. Mi nem így gondolkodunk. Mivel mi partnernek tekintjük ügyfeleinket, így a projekt lezárását követően sem maradnak magukra. Hiszen a trendek változnak, és bár mi felkészítjük oldalad a többéves gondtalan működésre, a marketing és egyéb szempontok alapján mindig jöhet egy új ötlet az optimalizálásra. Amennyiben úgy látjuk, hogy valamit érdemes lenne módosítani az oldalon vagy újabb funkcióval kiegészíteni azt a hatékonyság növelése érdekében, javaslatokat fogunk tenni számodra. Így biztos kezekben tudhatod oldalad és vállalkozásod, hiszen az mindig naprakész lesz, a legújabb technológiai és digitális marketing trendeket követve. Profitálj szakértelmünkből hosszú távon is, ne csak a projekt ideje alatt!

Ajánlatot kérek