Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Love Affair

Love Affair

A LOVE AFFAIR egy osztrák divatmárka. A piacon már régóta jelen voltak amikor találkoztunk, de online megjelenésük még nem volt. Mi kaptuk a feladatot, hogy megtervezzük és kialakítsuk a márka online megjelenését, kommunikációs irányát  és nem utolsó sorban a webshopját lefejlesszük.

„Love Affair symbolizes fashion with spirit. Easy to wear basics, joyful prints, fine fabrics and vibrant colors will leave you longing for more and more. Sustainability, highest quality and handmade with love are our values and fundamental building blocks of our company.”

{;}

Célok

  • Arculattervezés, kommunikáció
  • Webshop megtervezése, fejlesztése
  • Fotózás
  • Keresőmarketing támogatása

Követelmények /
Technológiák

  • Egyedi fejlesztés
  • SEO & analitika
  • Frontend munkák
  • Webshop fejlesztés
  • PHP

Első ütem

Szerkezeti terv

A cél az volt, hogy a divatmárka brandjét és az online jelenlétét erősítsük. A márka már korábban is jelen volt az osztrák piacon, de csak offline. A webshop és a hozzá tartozó megjelenést a márka már meglévő elemeivel kellett összhangba hozni és kiegészíteni az arculatot, ahol szükséges.

Szerkezeti terv
Stílus koncepció

Második ütem

Stílus koncepció

A már meglévő arculati elemekkel összhangba kellett hozni az új elemeket, megkeresni az online térben is jól használható egyedi megjelenést. 

Fejlesztés

Webshop fejlesztés

Az arculat kialakítása és véglegesítése után a webshop fejlesztése következett. A feladat java a frontendes kollégánké volt. Neki kellett a megtervezett egyedi grafikát és az apró részleteket tökéletesen kidolgoznia, hogy a végeredmény ne egy átlagos webshop legyen. Az apró részletekre való odafigyelés tette ezt az oldalt igazán egyedivé.

Love Affair