Nyerd meg sikeresen ügyfeleid a közösségi médián keresztül: Ez így működik! A közösségi média marketing az igazi nagy kérdés. Segítünk meghatározni céged számára a megfelelő hirdetési módot, legyen az fizetett, influencer marketing vagy organikus elérés.

A Te Közösségi Média Marketing Ügynökséged

Mi vagyunk a Te közösségi médiaügynökséged, mely figyelmének középpontjában az átfogó és fenntartható eredmények állnak. A közösségi média hatalmas potenciállal rendelkezik, ugyanakkor végtelen lehetőség rejlik arra, hogy visszafordíthatatlan hibákat kövess el. Mivel a közösségi média egy igen tág témakört ölel föl, javasoljuk, hogy első lépésként ellenőrizd jelenlegi helyzeted és mérd föl a potenciált a konkrét célokra vetítve.
Örömmel segítünk neked - ahogy megannyi ügyfelünknek - értékelni saját helyzeted, meghatározni a célokat és tervet készíteni, mely a közösségi média kampányokban kerül megvalósításra, akár influencer marketingről, fizetett közösségi- vagy Facebook hirdetésekről, vagy tartalom terjesztésről van szó.

Influencer Marketing Ügynökségen Keresztül

Az influencer marketing megbízható és hatékony módja annak, hogy bemutasd termékeid vagy szolgáltatásaid a célközönségednek, mindezt az adott témakörben elismert szakértő (influencer) őszinte ajánlásával. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk megtalálni az ágazatodon belül a megfelelő influencert, segítséget nyújtani az ártárgyalás során és megvalósítani a hatékony, lenyűgöző és modern reklámkampányokat, melyek céged számára a nagymértékű elfogadás lehetőségét biztosítják.

Fizetett Közösségi- / Facebook- & Instagram Hirdetések

A fizetett közösségi média reklám világa igen széles és sokszínű. A Facebook hirdetésektől a Twitter hirdetéseken át a Quora és Pinterest felületekig hatalmas kínálat áll rendelkezésre, és a döntést, hogy mely felületet válaszd, gyakran nehéz meghozni. Mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk belépni a fizetett közösségi kampányok világába vagy optimalizáljuk meglévő kampányaidat.

Rendszeres tartalom, Profilszerkezet & Aktualizálás

Mi ugyanakkor gondoskodunk rólad a Facebook / Instagram oldalaid tartalmának létrehozása terén úgy, mint egyéb közösségi profilok tekintetében. Hogy elérd a maximális organikus elérést, elengedhetetlen a megfelelő követők bevonása, akik interakcióba tudnak lépni a tartalmaddal. Az egyetlen módja annak, hogy ezt megvalósítsd, az organikus láthatóság kialakítása a közösségi média világában. Mi létrehozzuk számodra a megfelelő tartalmat - amely illeszkedik az általad használt hálózathoz és a célcsoportodhoz -, hogy a legjobb organikus eredményeket érjük el vállalkozásod számára.

Ingyenes konzultáció