Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Építs bizalmat és találj új ügyfelekre a közösségi médián keresztül: Ez így működik! Segítünk meghatározni céged számára a megfelelő hirdetési módot, legyen az fizetett, influencer marketing vagy organikus elérés.

A Te Közösségi Média Marketing Ügynökséged

Mi vagyunk a Te közösségi médiaügynökséged, mely figyelmének középpontjában az átfogó és fenntartható eredmények állnak. A közösségi média hatalmas potenciállal rendelkezik, ugyanakkor nagyon könnyű visszafordíthatatlan hibákat elkövetni.

Örömmel segítünk neked - ahogy megannyi ügyfelünknek - értékelni saját helyzeted, meghatározni a célokat és tervet készíteni, mely a közösségi média kampányokban kerül megvalósításra, akár influencer marketingről, fizetett közösségi- vagy Facebook hirdetésekről, vagy tartalom terjesztésről van szó.

Fizetett Közösségi- / Facebook & Instagram Hirdetések

A fizetett közösségi média reklám világa igen széles és sokszínű. A Facebook hirdetésektől a Twitter hirdetéseken át a Quora és Pinterest felületekig hatalmas kínálat áll rendelkezésre, és a döntést, hogy mely felületet válaszd, gyakran nehéz meghozni. Azért vagyunk, hogy segítsünk belépni a fizetett közösségi kampányok világába vagy optimalizáljuk meglévő kampányaidat.

Rendszeres tartalom, Profilszerkezet & Aktualizálás

Gondoskodunk a Facebook / Instagram oldalaid tartalmának kezeléséről, hogy elérd a maximális organikus elérést. Szöveget írunk, fotózásokat tartunk, grafikai terveket készítünk, hogy a tartalmaid profik és egységesek legyenek.

Legyél Eredményes, Szerezz Több Profitot Közösségi Felületeken Keresztül

Ha eddig úgy gondoltál egy közösségi oldalra, mint szükséges rosszra, akkor itt az ideje, hogy megtudd, mennyire hatékonyan szerezhetsz növekedést cégednek ezeken az oldalakon keresztül! Ehhez csupán egy dologra van szükség: szakértelemre. Miért? Mert így, felesleges költekezés helyett minden forintnak meglesz a maga helye és minden ráköltött forintod látható növekedéshez fog vezetni még az adott évben. Hogyan? Úgy, hogy a közösségi oldalaid auditálásra és szükség esetén átalakításra kerülnek, hogy egy stabil organikus forgalomhoz juss, elkötelezett követőkkel. Emellett, fontos átgondolni, hogy terméked szempontjából mely platformok fogják leginkább elérni célközönséged.

Lehet egy jól felépített oldalad, ha azon a platformon, amin szerepelsz, nagyon kis számú leendő vásárlót találsz. Mi ebben is segítünk! És ha feltérképeztük jelenlegi helyzeted, indulhat a stratégia készítés! Ez a legkomolyabb feltétele a profitszerzésnek, ami igaz mind a keresőhálózati-, mind a közösségi kampányokra. Egy jól átgondolt, szakemberek által készített terv már fél siker, utána csak a megfelelő tartalmat kell biztosítanod (termékképek, weboldalszövegezés, stb.), amelyek hatékonyan használhatóak majd kampányodban.

Még valami: a közösségi médiára abszolút igaz, hogy minden nap meg kell újulnod. Ez a legnehezebb, azonban örömmel támogatunk, hogy megtudd, melyek a legújabb trendek és módszerek, amelyek növelni fogják közösségi jelenléted hatékonyságát és segítenek visszatérő vásárlókat vagy látogatókat szerezned. Mi a vállalkozásodhoz illeszkedő stratégia kidolgozásában fogunk segíteni, ha bennünket bízol meg közösségi felületeid vagy kampányaid kezelésével, ami fenntartható növekedést eredményez számodra.

Ingyenes konzultáció