Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

SKHU.eu

Interreg

A Széchenyi Programiroda Kft részére készült egyedi fejlesztésű rendszer a pályázati anyagok, pályázati kiírások menedzselésére, naprakészen tartására és követésére készült. Megvalósulási helyszínek és kapcsolódó helyszínek térképes megjelenítésével és a pályázati összegekről statisztikák és riportok készítésével tettük a rendszert teljessé.

„Az Interreg 1990-ben Közösségi Kezdeményezésként került kidolgozásra mindössze 1 milliárd EUR költségvetéssel, kizárólag határ menti együttműködés céljából. Később az Interreget a transznacionális és interregionális együttműködésekre is kiterjesztették. Az Interreg néhány év alatt az Európai Unió kulcsfontosságú eszközévé vált a partnerek közötti határon átnyúló együttműködés támogatása érdekében. A cél a közös kihívások közösen történő kezelése és közös megoldások találása – akár az egészségügy, a kutatás és oktatás, a közlekedés vagy a fenntartható energia területén. Az Interreg programok finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Unió különböző fejlettségi szintű területeinek harmonikus fejlesztése érdekében történik.”

{;}

Célok

  • Új arculat tervezése, bevezetése
  • Weboldal készítés
  • Adatbázis kialakítás
  • Projektek egyedi paramétereinek felviteli lehetőségének kialakítása és térképes megjelenítése
  • Statisztikák, infografikák megjelenítése

Követelmények /
Technológiák

  • Arculattervezés
  • Logótervezés
  • PHP, Zend
  • Mongo DB
  • React

Arculattervezés

Egyeztetés, tervezés

Közös egyeztetések során elkészültek a megfelelő arculati elemek és a hozájuk tartozó logó. A logóter­vezésben segítségünkre volt Vasvári Péter, aki fantasztikus és ötletes logóival nem először  segített nekünk és ügyfeleinknek.

Rendszertervezés

Rendszertervezés

Szoftvertervezés

A specifikáció alapján megterveztük a szoftvert szoros együttműködésben a megrendelővel. A legfőbb feladata a rendszernek a pályázati kiírások és a hozzá tartozó dokumentumletöltések kezelése, rendszeres frissen tartása. A másik fontos feladat a pályázatok nyomonkövetése volt. A nyertes pályázatok résztvevőiről és a projektről elérhető, naprakész információkat kellett biztosítani. Továbbá a pályázatokról statisztikák készítését, infógrafikák megjelenítését kellett megoldani.

Fejlesztés

A fejlesztést több lépésben végeztük el.

Első körben a projekt adatbázist készítettük el, a letölthető dokumentumok, a hírek és naptárbejegyzések kezelését alakítottuk ki. Majd a térképes megjelenítés, a szűrők kialakítása és a statisztikák és diagrammok beépítése következett. E közben a frontend megjelenítést hoztuk össze a backend-el, hogy vizuálisan is meg tudjuk jeleníteni az adatokat. A projekt végén elkészült a teljes arculat és az új pályázatkövető oldal.

Interreg