Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Magento és Wordpress webáruház fejlesztés

 

Ha te is egy sikeres webáruházban gondolkodsz, akkor a Magento és a WooCommerce rendszerek azok a lehetőségek, amelyekkel valóban megvalósíthatod álmaidat. Szoftverfejlesztő cégünk szakértői segítséget nyújtanak a Magento és a WooCommerce platformok használatában, így te is elérheted a kitűzött célokat és eladási számokat.

A Magento és a WooCommerce

egyaránt olyan rugalmas és megbízható webáruház platformok, amelyek számos előnnyel járnak a többi rendszerhez képest. Az adatkezelés hatékonysága, integrációs lehetőségek sokasága, az egyszerű kezelhetőség és fejleszthetőség lehetőségei azt jelentik, hogy a webáruházad mindig az igényeidnek megfelelően működik majd.

A Magento és a WooCommerce
A Magento

A Magento

egy nyílt forrású, ingyenes platform, amely számos funkciót biztosít a webáruházak számára, beleértve a termékkezelést, a rendelések és az ügyfelek kezelését, valamint a fizetési és szállítási lehetőségeket. Emellett a Magento a teljesítmény és a biztonság terén is az élen jár, így biztos lehetsz abban, hogy a webáruházad hatékonyan és biztonságosan működik majd.

Magento webáruház

A WooCommerce

szintén egy nyílt forrású platform, amely azonban azoknak a vállalkozásoknak készült, akik kisebb webáruház üzemeltetését tervezik, kisebb árumennyiséget akarnak megjeleníteni az áruházban. Az alapértelmezett szolgáltatásokon kívül a WooCommerce számos bővítménnyel  rendelkezik, amelyek segítségével könnyedén testre szabhatod a webáruházadat a saját igényeidnek megfelelően.

Woocommerce webáruház

A WooCommerce

Alapoktól az indulásig

Cégünk szakértői az alapoktól segítenek neked a Magento vagy a WooCommerce webáruház kialakításában, így biztosan a lehető legjobb eredményt éred el. Az egyedi design és a testre szabott funkciók lehetőségeinek kiaknázása mellett szolgáltatásaink közé tartozik a webáruházad folyamatos karbantartása és támogatása is, így bármikor segítséget kérhetsz tőlünk.

Heaven webáruház

Segítünk a legjobb eredmény elérésében

A webáruházad kialakítása során szakértő csapatunk figyelembe veszi a vállalkozásod igényeit és az ügyfélköröd szokásait, így egy olyan webáruházat hozunk létre, amely könnyen kezelhető, magas teljesítményű és megbízható.
 

Ha bővebb információkat szeretnél a Magento vagy a WooCommerce rendszerekkel készített webáruházakról, illetve arról, hogy hogyan tudjuk segíteni a webáruházad sikeres kialakításában, kérjük, lépj kapcsolatba velünk. Bármikor szívesen állunk rendelkezésedre, hogy válaszoljunk a felmerülő kérdéseidre és egyedi ajánlatot készítsünk neked. Várjuk érdeklődésedet!