Egy világos stratégia a sikerért: Ez az, ahogy a digitális marketing kampányod sikeres lesz. Az online marketing egy komplex terület tele buktatókkal, de a helyes stratégiával meg tudod előzni a súlyos problémákat. Örömmel teszünk neked javaslatot és osztjuk meg veled tapasztalatainkat.

Kampánytervezés a Vásárlási Folyamathoz a Többcsatornás Marketingben

Számos nagy kampány bukik el a gyenge tervezés miatt. Te dokumentáltad, optimalizáltad és tesztelted az összes lehetséges vásárlói útvonalat és folyamatot?
Hogy néz ki egy tökéletes vásárlási folyamat? Hány érintési pont és milyen csatornákon szükségesek, hogy megszólítsd ügyfeled? Ezek az érintési pontok milyen költséggel járnak? Milyen csatornákon kell megszólítanod a célcsoportod? Hogy kell a kampányod felépítését megtervezni?

Ezeket a kérdéseket segítünk megválaszolni. Ha a megfelelő adatok hiányában ezekre a kérdésekre nem tudunk megfelelő válaszokat találni, örömmel megmutatjuk, hogyan tudod mérni. Felmérjük az online marketinged jelenlegi állapotot és ezek alapján javaslatokat teszünk fejlesztésére.  

Ingyenes konzultáció