Szoftverfejlesztés átláthatóan, dokumentálva és határidőre.

Egyedi Szoftver Fejlesztés

Az egyedi szoftverek jelentős előnyöket nyújthatnak a SAAS megoldásokkal szemben. Olyan egyedi webalkalmazást hozunk létre, mely tökéletesen illeszkedik munkafolyamataidhoz, valamint segítenek céljaid elérésében.

Specifikáció mindenek előtt

Sikerünk képlete egyszerű: különös figyelmet fordítunk a specifikációra és megpróbáljuk az igényeket papírra vetni olyan részletességgel, ahogy csak lehet, még azelőtt, hogy fejlesztésbe kezdenénk. Amint azt valószínűleg már tudod, a már megkezdett vagy már befejezett projektek módosítása gyakran költséges. Előfordulhat, hogy a vágyott változtatás egyáltalán nem is képes megvalósulni, mivel a rendszer nem a gondolatban elképzelt funkcionalitást szem előtt tartva került kiépítésre. Egy másik probléma - ami a legtöbb szoftver projekt költségkeretén túlmutat -, hogy egy téves elképzelés kivitelezésével rengeteg felesleges munkaóra telik el, ahol a valódi problémaforrás a tervezés hiányából vagy félreinformálásból fakad. Ez mind a programozás, mind a szoftvertervezés során felmerülő probléma.

Mi egy kézből kínálunk megoldást problémáidra. Mi nemcsak felépítünk valamit, de tervezünk és elkészítjük a designt is számodra, a fejlesztéseket pedig alapos kidolgozottsággal végezzük el, így egyértelmű és versenyképes ajánlatot tudunk biztosítani számodra kifejezetten alacsony hibahatárral. Segítünk, hogy gyorsan, informálisan és bürokratikus folyamatokat nélkülözve határozhasd meg a kívánt szoftvert, a félreértéseket tökéletesen kizárhatóvá téve. Azután, hogy a felület felvázolásra került, megvan a lehetőséged, hogy kedvező változtatásokat eszközölj a tervezett funkcionalitásban mielőtt még a design elkészülne. Sok esetben, a koncepcióban lévő ellentmondások vagy hibák csak akkor válnak láthatóvá, amikor a felület élessé válik és az idő amíg ez lezajlik, hatalmas befolyással van a kivitelezési költségekre és a hibaarányra a teljes projektet tekintve.

Egyedi, Grafikus Design az Egyedülálló Applikációdhoz

Még a cégen belül használt applikációk esetében is fontos, hogy ezek illeszkedjenek egy szervezet arculatához és biztosítsák a pozitív felhasználói élményt. Éppen ezért, nagyon fontos, hogy a márka felismerhető legyen és értékeket közvetítsen a munkavállalók számára. Emellett a jó felhasználói élmény megkönnyíti a munkafolyamatot és kognitív szempontból segít enyhíteni a terheket a felhasználók számára, ami javítja a munkavállalók teljesítményét. Minél intuitívabb egy alkalmazás, annál gyorsabban kezdhetik meg a tevékenységüket az ügyfelek vagy alkalmazottak, és nem szükséges egy részletes tréning lefolytatása vagy dokumentáció a használat elsajátításához. Minél kellemesebb a szoftver grafikus megjelenése és kezelése, annál gyorsabban fogják azt használni.

Mi a Startup-ok Megbízható Partnerei Vagyunk

Mi sosem valósítunk meg romboló látásmódot. Büszkék vagyunk rá, hogy megannyi startup-nak nyújtothattunk segítséget sikereik elérésében már szoftvereik első változatával.

Lépj kapcsolatba velünk egy technikai tanácsadáshoz, ami során megosztjuk veled tapasztalatainkat a sikeres termékfejlesztés terén a te ágazatodban és segítünk a helyes stratégia kialakításában - házon belül vagy kiszervezve -, hogy elképzelésed megvalósulhasson.
 

Ingyenes konzultáció