Szoftverfejlesztés átláthatóan, dokumentálva és határidőre.

Egyedi Szoftver Fejlesztés

Nálunk van a legjobb csapat. Ők pedig segítenek neked az egyedi szoftverfejlesztési igényeid kielégítésében.

Legyen akár egy milliárdos vállalkozásod vagy egy startup induló vállalkozásod lendületet adunk szoftverednek. Időtálló és hype-olt technológiákkal, keretrendszerekkel is jól bánunk.

Széleskörű tapasztalat

Több mint 500 sikeres fejlesztési projekten vagyunk túl pénzügyi szolgáltatóknak, kis- és nagykereskedelmi vállalkozásoknak, a szórakoztató iparban tevékenykedő cégeknek nyújtottunk segítséget szoftvereinkkel.

Jól képzett specialisták

Világklasszis fejlesztők, projektmenedzserek és grafikusok segítik munkádat, hogy létrehozzuk azt a szoftvert ami tényleg a segítségedre lesz.

Szoftverfejlesztési szolgáltatásunk

Felfedezés - Üzleti elemzőnk már-már gondolatolvasással elkészíti a részletes projekt követelménylistát.

Megvalósíthatósági terv - Mielőtt a mélyvízbe vetnénk magunkat (kódolnánk) teszteljük a terveket a mocuppokkal és drótvázakkal. Ha minden az elképzeléseknek megfelelő már bele is csaphatunk a fejlesztésbe.

Frontend és Backend - Polírozott megjelenéssel és erőteljes alappal egy kézből kapod meg a tökéletes megoldást. Nincs szükség különböző vállalkozásokkal zsonglőrködni a szoftver elkészítéséhez.

Tesztelés - A tesztelési időszakban egyetlen hibát sem hagyunk átcsusszanni szűrőinken. Ehhez a te segítségedre is szükség lesz de ami hibát csak tudunk automata tesztek segítségével elkapunk.

Folyamatos fejlesztés - Ha nem akarsz megállni a fejlesztéssel ebben is segítségedre lehetünk. A már kész szoftveredet tovább és tovább fejlesztjük, hogy vele vállalkozásod is sikeresebb lehessen.

 

Ingyenes konzultáció