Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Szoftverfejlesztés átláthatóan, dokumentálva és határidőre. Az elmúlt 10 év során kifejlesztettük saját, innovatív szoftverfejlesztési folyamatunkat, amely az évek során, a különböző technológiák között is bevált. Így olyan webes alkalmazást tudunk számodra készíteni, amely tökéletesen illeszkedik cégedhez és munkafolyamataidhoz, valamint segíti céljaid elérését. Mindeközben költséget és időt takaríthatsz meg, hiszen kiküszöböljük számodra  a felesleges körökkel és időn túli változtatásokkal elvesztett, súlyos összegeket.

Egyedi Szoftver Fejlesztés

Csapatunk segít neked az egyedi szoftverfejlesztési igényeid megvalósításában.
Legyen akár egy milliárdos vállalkozásod vagy egy startup induló vállalkozásod, lendületet adunk szoftverednek. Időtálló és hype-olt technológiákkal, keretrendszerekkel is jól bánunk.

Széleskörű tapasztalat

Több mint 500 sikeres fejlesztési projekten vagyunk túl pénzügyi szolgáltatóknak, kis- és nagykereskedelmi vállalkozásoknak, a szórakoztató iparban tevékenykedő cégeknek nyújtottunk segítséget szoftvereinkkel.

Szoftverfejlesztési szolgáltatásunk

 • Felfedezés
  Üzleti elemzőnk már-már gondolatolvasással elkészíti a részletes projekt követelménylistáját.
  Egyéni webfejlesztés esetén elengedhetetlen egy írásos, részletes specifikáció elkészítése, amely a projekt minden résztvevője számára érthető. Ennek kellően részletesnek kell lennie ahhoz, hogy egyértelmű célt tűzzön ki a fejlesztők számára, ugyanakkor nem szabad elhanyagolni a marketing és menedzsment stratégiai távlatait sem.
   
 • Megvalósíthatósági terv
  Mielőtt a mély vízbe vetnénk magunkat (kódolnánk), teszteljük a terveket a mocuppokkal és drótvázakkal. Ha minden az elképzeléseknek megfelelő, már bele is csaphatunk a fejlesztésbe. Az évek során kialakított módszerünkkel, gyorsan, hatékonyan, pontosan és mindenekelőtt rugalmasan tudjuk rögzíteni ügyfeleink igényeit. Már az első naptól kezdve teljes ellenőrzést biztosítunk számodra, illetve költséghatékony változtatási lehetőséget kínálunk még a fejlesztés megkezdése előtt.
   
 • Frontend és Backend
  Polírozott megjelenéssel és erőteljes alappal egy kézből kapod meg a tökéletes megoldást. Nincs szükség különböző vállalkozásokkal zsonglőrködni a szoftver elkészítéséhez.
  A megfelelő technológia kiválasztása kulcsfontosságú a szerveroldali programozás és a rendszer architektúra szempontjából is. A megfelelő beállítás és rendszer architektúra lehetővé teszi a fenntartható növekedést a rendszeres újraindítást és teljesítményproblémákat kiküszöbölve. A backend a rendszer szíve - minél jobban megtervezzük, annál hosszabb az alkalmazás élettartama és annál kevesebbet kell költened a fenntartásra.
  Szívesen adunk tanácsot a különböző lehetőségekről és segítünk a helyes döntés meghozatalában. A backend struktúra az alkalmazás kritikus része és büszkék vagyunk arra, hogy nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő működésre.
   
 • Tesztelés
  A tesztelési időszakban egyetlen hibát sem hagyunk átcsúszni szűrőinken. Ehhez természetesen a te segítségedre is szükség lesz, de ami hibát csak tudunk, automata tesztek segítségével elkapunk.
   
 • Folyamatos fejlesztés
  Ha nem akarsz megállni a fejlesztéssel, ebben is segítségedre lehetünk. A már kész szoftveredet tovább és tovább fejlesztjük, hogy vele vállalkozásod is sikeresebb lehessen.

A stratégiai tervezés és projektmenedzsment valamint grafikus megvalósítás az üzleti sikered szempontjából ugyanolyan kritikus fontosságú lesz projektedben, mint a különböző funkcionalitás és kompatibilitás biztosítása. A tervezéstől egészen a megvalósításig támogatunk. Örömmel segítünk, hogy elképzelésed valósággá váljon!
Profitálj a hosszú évek során megszerzett tapasztalatunkból, hiszen több száz sikeres projektünk során számos problémával találkoztunk és dolgoztunk ki ezekre hatékony megoldásokat.

 

Ingyenes konzultáció