Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Mi a legjobb megoldás egy induló webshop számára?

A kezdő e-kereskedők esetében örök kérdés marad: CMS tartalomkezelő rendszert használjunk újonnan induló webáruházunk motorjaként, vagy hagyatkozzunk egyedi megoldásra? Az igazság az, hogy mindkét döntés jó lehet, és leginkább a távlati céloktó függ az, melyik lehetőséget választjuk.


Ebben a cikkben összegyűjtöttük a kedvelt CMS tartalomkezelők, illetve az egyedi fejlesztésű webshop motorok előnyeit, és megmutatjuk, kinek melyik megoldás jelentheti a leginkább megfelelő döntést!


A CMS rendszerek előnyei


A tartalomkezelő rendszerek legnagyobb előnyét az egyszerű kezelhetőség jelenti. Az olyan CMS megoldások ugyanis, mint például a WordPress, akár programozói és fejlesztői tudás nélkül is lehetővé teszik azt, hogy felépítsük saját webáruházunkat.


 Ezt általában egyszerűen használható kiegészítők és e-kereskedelemre tervezett sablonok segítségével teszik, melyek bizonyos korlátokon belül ugyan, de lehetővé teszik azt, hogy webshopunkat saját elképzeléseink és igényeink szerint alakítsuk.


Ennek köszönhetően a CMS alapú oldalak felépítése alapvetően csak a töredékébe kerül egy egyedi fejlesztésű megoldásoknak, és karbantartásuk, kezelésük is kevesebb anyagi erőforrást és befektetett energiát képes felemészteni.


Érdemes azonban tudni, hogy a CMS tartalomkezelők, legyenek bármennyire is rugalmasak, sok esetben korlátok közé zárják a felhasználókat, és bizonyos speciális igényeket nem képesek a fejlesztői tudás hiányában kielégíteni.


Az egyedi fejlesztésű webshop előnyei


Az egyedi fejlesztésű webshop esetében érdemes talán az egyetlen hátránnyal kezdenünk a dolgot. Ez nem más, minthogy egy ilyen webáruház nulláról történő felépítése rengeteg pénzbe kerülhet. A fejlesztői és tervezői munka mellett az üzemeltetési és karbantartási költségekkel is számolnunk kell, ezek pedig összességükben az egyszerűbb, CMS-alapú megoldás sokszorosába fognak kerülni.


A pénzünkért cserébe azonban ebben az esetben két fontos dolgot is kapunk. Az egyik nem más, mint a maximális szabadság, hiszen egy egyedi fejlesztésű webshop esetében nincs olyan funkció vagy megjelenést érintő elképzelés, amely megvalósíthatatlan lenne. Egy igazán jó fejlesztői csapat segítségével bármi kivitelezhető, éppen ezért a felhasználói élmény, a vásárlói elégedettség is maximalizálható. Sőt, a teljeskörű személyre szabhatóság a márkaismertség hatékony növelésében is segítségünkre lesz. 


A másik dolog pedig a szakemberek támogatása. Egy egyedi tervezésű webshop esetében alapvető dolognak számít ugyanis a teljes optimalizáltság, a kibertámadások elleni, magasfokú védelem, valamint a hét bármely napján elérhető support is. 


Melyik megoldásra lesz szükségem?


Összességében elmondható, hogy egy CMS alapú webáruház jó megoldás lehet azon e-kereskedők számára, akik most szeretnék elindítani webshopjukat, a tökéletes felhasználói élmény érdekében pedig az alapvető, tartalomkezelők által kínált funkciókkal is képesek kielégíteni. 


Egy WordPress alapú, WooCommerce plugint használó webáruház például tökéletesen képes kielégíteni azon kereskedők igényeit, akik kiesebb, átlagosan havi néhány száz vagy ezer fős forgalmat bonyolítanak le online felületeiken keresztül.


Az egyedi fejlesztés megoldás leginkább azok számára szükséges, akik nagyobb forgalmú webshopot üzemeltetnek, a tökéletes vásárlói élmény érdekében pedig olyan, különleges funkciókra is szükségük lehet, melyet egy tartalomkezelő rendszerben nem feltétlenül megvalósíthatók. 


Abban az esetben tehát, ha nagy terveink vannak és úgy érezzük, webshopunk képes arra, hogy a nagyobb költségekkel járó beruházás árát is visszatermelje, mindenképp érdemes a fantáziának végtelen teret biztosító, egyedi igényeket is tökéletesen kiszolgáló, profi fejlesztők által készített webshop mellett dönteni.
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk