Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Egyszerű és nagyszerű: a WooCommerce alapú webáruházak

Sok olyan webshop-tulajdonos akad, akiknek az áruház létrehozása során az egyik legfontosabb szempontot az egyszerűség jelenti. Az, hogy a leendő felület úgy garantálja a lehető legjobb felhasználói élményt az ügyfelek számára, hogy azt kezelni és karbantartani se legyen komplikált.

Ebből a szempontból nagyon jó megoldás lehet a WooCommerce bővítmény, melynek segítségével egy alap Wordpress oldalból varázsolhatunk funkcionális webáruházat. Most kiknek és miért érdemes ezt a megoldást választania, de azt is, mikor érdemes a WooCommerce helyett valami nagyobb, komplexebb rendszerben gondolkodnod.

Mi is tulajdonképpen a Woocommerce?

A WooCommerce-re sokan hivatkoznak úgy, mint webshop motorra, azonban ez a definíció nem pontos. A WooCommerce ugyanis egy olyan bővítmény, melynek segítségével egy alap WordPress oldalt alakíthatunk webáruházzá. Ettől függetlenül nem kell azonban lebecsülni, hiszen teljesértékű e-kereskedelmi platform, mely a nyílt forráskódnak köszönhetően teljesen testre szabható és igényeink szerint használható.

A fizikai termékektől és a digitális letöltésektől kezdve az előfizetéseken át egészen a tartalomig, gyakorlatilag bármit értékesíthetünk a WooCommerce segítségével, ennek tükrében pedig nem meglepő, hogy a vállalkozások világszerte használják, ha jól működő, mégis egyszerűen kezelhető webáruházat szeretnének létrehozni.

Miért érdemes a WooCommerce-et választani?

A WooCommerce nagy előnye, hogy segítségével egy, már meglévő Wordpress oldalra is hatékonyan építhetünk webáruházat. Ez fontos lehet olyan vállalkozások esetében, akik egy egyszerű üzleti weboldallal indulnak, idővel pedig felmerül bizonyos termékek vagy szolgáltatások értékesítésének az igénye. 

Ilyen módon nincs szükség arra, hogy egy teljesen új felületet fejlesszünk, hiszen a kiegészítő segítségével a már meglévő, Wordpress alapú oldalt alakíthatjuk tökéletesen működő webáruházzá.

A bérelhető webshopokkal szemben hatalmas előnye a magas személyre szabhatóság. A WooCommerce segítségével az irányítás 100 százalékig a kezünkben van, ami azt jelenti, hogy nemcsak online áruházunk megjelenését alakíthatjuk arculatunknak megfelelően, de korlátlanul vehetünk fel termékeket, felhasználókat, és természetesen korlátlanul fogadhatunk megrendeléseket is. 

A nyílt forráskódnak köszönhetően pedig a világ minden pontján rendelkezik fejlesztőkkel, így gyakorlatilag nincs olyan elképzelés, melyet segítségével ne lenne lehetséges megvalósítani. Rengeteg hasznos bővítmény áll rendelkezésre, melyek a fizetéstől a kiszállítástól mindent egyszerűbbé tesznek.

Arról már nem is beszélve, hogy az egyedi WooCommerce webshopok fejlesztése jóval megfizethetőbb áron mozog, mint a teljesen egyedi megoldásoké, így kiváló megoldást jelent az olyan, kisebb vállalkozások számára is, melyek az alacsonyabb költségvetés ellenére is stabilan működő, megbízható online áruházat szeretnének létrehozni.

Érdemes fejlesztőre bízni?

Sokak számára csábító lehet az opció, hogy a WooCommerce segítségével, minimális költségek mellett maguk építsék fel saját webáruházukat. Ez természetesen lehetséges, azonban tapasztalataink szerint érdemes minden esetben a gyakorlott fejlesztő segítségét kérni.

Ennek oka, hogy egy tökéletesen működő webáruház létrehozásához sok dologra kell odafigyelni, ezek mindegyikét kézben tartani pedig egyedül szinte lehetetlen. A sikeres működéshez a gyakorlati kérdések mellett figyelembe kell vennünk a marketinggel és a keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdéseket, és az esetlegesen felmerülő problémákra mindig a lehető leggyorsabban kell reagálnunk, ha nem szeretnénk, hogy produktivitásbéli problémákat idézzenek elő.

Érdemes tehát a WooCommerce fejlesztést szakemberre bízni, különösen abban az esetben, ha nem szeretnénk, hogy a vállalkozásunk a lehető legjobban teljesítsen, és szeretnénk elkerülni, hogy a webáruház fejlesztésével és kezelésével járó teendők ez a főtevékenység rovására menjenek.
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk