Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Ezért teljesít jobban egy személyre szabható weboldal

Ezért teljesít jobban egy személyre szabható weboldal

A legtöbb felhasználó kedveli azt, ha hatással lehet egy weboldalra. Ha saját ízlésére formálhatja annak megjelenését vagy épp preferenciái szerint szűrheti annak tartalmát. Ennek tükrében nem meglepő, hogy egy weboldal minél jobban személyre szabható, annál nagyobb sikere lesz majd a látogatók körében.

Ehhez azonban tisztában kell lennünk azzal, milyen határokon belül érvényesülhet jól a perszonalizáció és hogy hogyan járulhat hozzá a felhasználói élmény növeléséhez. 

Most megmutatjuk neked azt, miért fontos a személyre szabhatóság és hogyan járulhat hozzá a perszonalizáció folyamata saját honlapod sikeréhez.

Miért fontos a látogatók számára a személyre szabhatóság?

Minden ember társas lény, de egyben egyéniség is. Ez pedig azt jelenti, hogy egy kicsit mindenki szeret a középpontban lenni. Tökéletesen igazolják ezt az olyan online üzletek, melyek személyre szabott vásárlási élményt garantálnak, ezáltal megadva minden kuncsaftjuknak a nekik járó figyelmet. Vagy épp az e-mail marketing népszerűsége, mely lehetővé teszi, hogy személyre szabott akciókkal és ajánlatokkal kedveskedjünk ügyfeleinknek.

Ennek tükrében nem meglepő, hogy a perszonalizáció bármely üzleti weboldal esetében fontos szempont lehet. Hiszen azáltal, ha garantáljuk a látogatóknak azt, hogy saját igényeikhez igazítsák az online vásárlási folyamatot, vagy épp ízlésüknek megfelelően befolyásolják oldalunk megjelenését, a felhasználói élmény nagyban megnövelhetővé válik.

Ezáltal pedig az oldalunkon eltöltött idő is növekszik, és nagyobb eséllyel lesz egy egyszerű látogatóból aktív vásárló, feliratkozó vagy épp rendszeresen visszatérő olvasó.

Perszonalizáció a helyadatok segítségével: egy kiváló eszköz

A perszonalizációt rengeteg eszköz segítheti. Ezek közül az egyik leghatékonyabb megoldást a helyadatok használata jelenti. Ennek oka, hogy minden egyes látogató és aktív vásárló szempontjából képes személyre szabni a felhasználói élményt.

A helyadatok használata segít többek közt a weboldal nyelvének automatikus kiválasztásában, a postaköltség kiszámolásában, vagy épp a fizetés során használt valuta megjelölésében, ami egy nemzetközi webshop esetében hatalmas előnyt jelenthet. De rengeteg egyéb, kevésbé fontos, a felhasználói élményt mégis növelő apróság megjelenítésére is képes lehet.

Ilyen lehetőség például a helyi idő vagy épp az időjárás megjelenítése is, ami sok látogató számára teheti kényelmesebbé a böngészést oldalad meglátogatása során.

Vedd le lábukról a visszatérő látogatóid!

A perszonalizáció tökéletes lehetőséget kínál arra, hogy igazán jó böngészési élményt garantálj visszatérő látogatóid számára. Bizonyos felhasználói adatok segítenek például az intelligens tartalomajánlási vagy vásárlási funkció használatában, mely a korábbi vásárlóid vagy látogatóid számára kínál személyre szabott tartalmakat, termékeket.

A sütik segítenek abban, hogy weboldalad emlékezzen a releváns információkra. Ennek köszönhetően pedig a látogatók korábbi vásárlásaikhoz vagy érdeklődési körükhöz passzoló, hasonló stílusú árucikkeket láthatnak. Ez szintén rendkívül jó eszköze lehet a felhasználói élmény fokozásának. 

Fontos azonban, hogy a látogatóid adatait kizárólag a GDPR törvényeknek megfelelő szabályok szerint kezeld. A nem megfelelő adatkezelés ugyanis igen komoly büntetéseket vonhat maga után. Az adatvédelmi törvények betartását az illetékes hatóságok rendkívül komolyan veszik, a szankciók alól pedig még a legnagyobb halak sem mentesülhetnek.

Ne told túl a perszonalizációt

Habár a személyre szabhatóság rendkívül hasznos, fontos tudnod azt, hogy túlzásba is eshetsz vele. A túlzott interaktivitás például zavaró lehet a felhasználók számára. Ha túl sok dolgot kell beállítani például a személyre szabott élmény érdekében, az elvonhatja a figyelmet a tartalom megfelelő böngészéségtől.

Mindenképp figyelj arra, hogy a hatékony személyre szabás ma már nem feltétlenül azt jelenti, hogy az adott honlap háttérszíne dinamikusan változik vagy a felhasználó által megváltoztatható. Sokkal inkább az akadálymentes, gördülékeny böngészés élményében, és az olyan, praktikus dolgokban, melyek segítenek a látogatóknak abban, hogy minél egyszerűbben megtalálhassák a számukra fontos, releváns tartalmakat.

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk