Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

A tökéletes webáruház: Elérhető? Tudd meg hogyan!

A tökéletes webáruház: Elérhető? Tudd meg hogyan!


Szinte már közhely, de igaz, hogy a vásárlások egyre nagyobb hányada zajlik az interneten. Az online „shoppingolás” ugyanis trendi, a termékválaszték széles, a keresés gyors, a fizetés valamint a kiszállítás pedig sokat egyszerűsödött az utóbbi időben. A netes vásárlás további előnye, hogy mivel nem kell üzlethelyiséget fenntartani, aminek a költségvonzata igen nagy, így ugyanaz az árucikk a webshopokban gyakran sokkal olcsóbban kapható meg, mint a hagyományos boltokban.  

Az aktuális trendeket követve talán Te is éppen egy webáruház nyitásán gondolkodsz, ami látszólag egyszerű feladat. Pedig, mint bármilyen weboldal lefejlesztése, ez is sok buktatót rejt. Ezt azonban Te magad is könnyen beláthatod – csak állj meg egy pillanatra, és próbáld számba venni, hogy hány szempontnak is kell megfelelnie a leendő online shopodnak! És akkor még nem is beszéltünk a látogatói statisztikák Google Analyticsszel történő ellenőrzéséről, vagy az értékesítést támogató keresőmarketing kampányokról!

Cégünk már számtalan webáruházat tervezett és készített el, így pontosan tisztában vagyunk azzal, hogy milyen hibalehetőségeket hordoz magában egy-egy projekt. Ha azt szeretnéd, hogy a boltod konverziója magas legyen, a Bounce Rate-ed alacsony, azaz a portálodra látogatók minél nagyobb százaléka vásároljon Nálad, akkor igazán profi platformot kell kialakítanod, hiszen ez lesz a céged első számú értékesítési felülete. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy milyen benyomást kelt a potenciális kliensekben - milyen lesz a felhasználói élmény. Itt a spórolás nem elfogadható, és a legapróbb részletnek is a helyén kell lennie!

Tudtad például, hogy korántsem mindegy, milyen a webáruházad nyitóoldala? Tudod, hogyan győzheted meg a leendő vásárlóidat az általad kínált árucikk előnyeiről? Tisztában vagy vele, hogy egy jó termékfotó milyen sokat számít? Vagy hogy az előzetes regisztráció gyakran más oldalakra tereli azt, aki nálad költené el a pénzét, ha nem nehezítenéd meg azt a számára? Ennyi kérdéstől szinte zsong az ember feje, pedig ez még csak a kezdet.

Hibátlan webáruház talán nem létezik, de törekedni kell rá, hogy közelítsünk a tökéleteshez. Ez azonban mindig pontos, személyre szabott tervezést és komoly üzleti stratégiát igényel. Ismerni kell a vásárlói szokásokat, és az online marketing területén is otthonosan kell mozogni. Cégünk éppen ezt a profizmust kínálja Neked, és abban is biztos lehetsz, hogy mi nem rejtjük véka alá a véleményünket, ha egy rossz döntést készülsz meghozni – természetesen csakis a Te érdekedben!

Ha már eldöntötted, hogy webáruházat szeretnél nyitni, de még nem tudod, hogyan is kezdj hozzá, akkor keress minket telefonon, e-mailben, vagy az ajánlatkérő űrlapon, és mi mindenben a segítségedre leszünk! 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk