Webfejlesztés és Keresőmarketing Ügynökség

Digitális csúcsteljesítmény: érd el az online megjelenés tetőpontját

Építkezz jól az alapoktól és gondolkozz fenntartható növekedésben, így építhetsz jó marketing stratégiát. Vállalkozásod számára a legfontosabb, hogy az online világban minden felület - a keresőhálózati kampányoktól a közösségi hirdetésekig - az általad képviselt értékeket közvetítse. Ez egyszerűnek hangzik, hiszen ezernyi helyen ugyanezt hangsúlyozzák. De hogyan tudsz kibontakozni, ha nagy a verseny a piacon? Hogyan tudsz helyt állni, ha nem rendelkezel egy multinacionális cég pénztárcájával? Mi elhivatottak vagyunk az iránt, hogy a tiédhez hasonló, KKV szektorba tartozó vagy start-up cégeknek segítsünk a kezdeti lépésektől egészen a nemzetközi hírnévig. Csak rajtad múlik, milyen babérokra törsz! Keress meg bennünket, ha weboldalra vagy webáruházra van szükséged vagy több bevételre tennél szert egy átütő marketingkampány révén. Nálunk a webfejlesztés és marketing kéz a kézben jár, így a legmodernebb technológiákat ötvözve hozunk létre professzionális weboldalakat, amelyeket nemcsak a keresőmotorok, de fogyasztóid is szeretni fognak. Értéket teremtünk és képviselünk, európai színvonalon és szemlélettel.

Kérd ingyenes 1 órás konzultációnkat

wenga.png

Weboldal fejlesztés

Készítsük el közösen azt a weboldalt, amire vállalkozásodnak valóban szüksége van. Amivel elérheted üzleti céljaidat és még a használata sem okoz nehézséget.

Érdekel

jhornig.png

Webáruház készítés

Alkossunk egy hatékony és forgalomnövelő webáruházat neked is. Ma már nélkülözhetetlen egy megbízható és jó webshop üzletednek. A projekt végeztével is együttműködünk veled és segítünk a folytatásban.

Érdekel

mobil.png

Applikáció fejlesztés

Üljünk össze, hogy megtervezzük az alkalmazást, amire szükséged van. A Szent István Egyetemnek például olyan alkalmazásra volt szüksége, amiben kezelhetik a jelenléti igazolásokat, a hallgatók pedig megtekinthetik az órabeosztásaikat és értékelhetik tanáraikat. Ezeket a funkciókat egy letisztult, az egyetem arculatához igazodó dizájnnal tettük még vonzóbbá. Te mit szeretnél elérni alkalmazásoddal? Beszéljük meg és találjuk ki a legjobb megoldást számodra!

Érdekel

noun_business-strategy_897862_000000.png

UX és design

Felhasználói élmény és reszponzív webdesign

Referenciáink

Böngésszen referenciáink között

Munkáink

Mi teszi a jó ügynökséget? A siker megteremtése! Ezt csak egyéni tanácsadás által érhetjük el, hiszen így tudunk személyre szabott megoldásokat biztosítani számodra.

Stratégiai Tanácsadás az Online Marketing és Webfejlesztés Terén

Javaslatokat teszünk és segítünk a digitális stratégiád fejlesztésében ami hozzájárul a céljaid eléréséhez reális időn belül. Legyen szó akár projekt tervezésről, webfejlesztésről, web design-ról vagy nagyszabású marketing kampány megtervezéséről, úgy mint online marketing stratégiád fejlesztéséről, mi mindig elérhetőek vagyunk, hogy segítsünk céged növekedésében. Magasan képzett és motivált csapatunk segít, hogy mindig egy lépéssel a versenytársaid előtt járj.

Egy első, ingyenes konzultáció keretében meghatározzuk a potenciális mérési paramétereket és megközelítéseket, amik szükséges, hogy az egyedi igényeidhez igazíts.

Átláthatóság és Pontosság

Minden projekt nagy körültekintéssel kerül megtervezésre, legyen szó marketingről vagy webfejlesztésről, és az adott idő- és költségkereten belül kerülnek kivitelezésre. Sajnos nem mindig minden működik terv szerint és gyakran szükséges az igények megváltoztatása a projekt megkezdése után. A sok éves ügynökségi tapasztalatunknak köszönhetően tudatában vagyunk annak, hogy nem mindig minden tökéletes és hogy néha szükdésges a terv gyors és rugalmas megváltoztatása úgy, hogy a határidőt továbbra is tartsuk. Mi mindig a te oldaladon állunk, és megteszünk mindent, hogy a projekt tervet olyan sikeresen valósítsuk meg, amennyire lehet. Tudjuk, hogy csak akkor leszünk sikeresek, ha ügyfeleink is azok! Ezért a lehető legtöbbet tesszük meg minden partnerünkért az év minden egyes napján. Hogy maximalizáljuk az átláthatóságot ügyfeleink számára, nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a monitoringra, amely a tevékenységünket visszatükrözi számodra, úgy mint a kulcsfontosságú adatok bemutatása, hogy vállalkozásod sikeres legyen. Egy világos és részletes havi riport részeként pontos képet kaphatsz a projekt folyamatáról.

Digitális Ügynökség Marketing Fókusszal és Technikai Know-How-val

Mi magunkat digitális ügynökségként látjuk, mely erős marketing fókusszal és szilárd technikai erőforrásokkal rendelkezik a backend programozás terén úgy, mint a grafikus design terén és ami képes mobilbarát megoldásokat alkalmazni a frontend designban. Abban hiszünk, hogy a túl nagy válaszfal a technológia, design és marketing között problémákat okoz és a hatékonyság csökkenéséhez vezet. Ugyanakkor nem lehetetséges egy munkaerő különböző területekre való képzése. A megoldásunk, hogy alkalmazottainkat mélységében képezzük egy adott területen, valódi erőt biztosítva az adot területre való fókuszálásban és hatékony csapatmunkát általánosságban. Így garantálni tudjuk, hogy sose kelljen rosszminőségű felületet visszakapnod tőlünk, mert a programozónk nem egyben designer is. Ezzel szemben online marketing specialistáink nem engedhetnek meg semmilyen technikai hibát, mivel hozzáférnek kollégáik minden know-how-jához egyidőben.

A Hirdetési Ügynökséged - Erős Alternatíva a Klasszikus Outsourcing Mellett

A klasszikus outsourcing egyre kevésbbé és kevésbbé vonzó ahogy a globális árak idővel túlszárnyalják egymást. Ugyanakkor, az extra munka, melyet generálnak ugyanannyi maradt és nem csökkent. Hiszünk abban, hogy ügynökségünk sikeresen tud együttműködni veled, mint a csapatod egy része és zökkenőmentesen tud az adot területre beilleszkedni, így támogatva céged. Az integráción keresztül nem csupán technikailag támogatunk, de a szervezeti munkafolyamatokban is. Nem szükséges kétszer elmagyaráznod egy folyamatot és nem kellenek bonyolult képzések sem számunkra.

Blog

Érdekes és tartalmas hírek

Készíts Fantasztikus Hero Headert
  • Programozás, UI/UX

Készíts Fantasztikus Hero Headert

Amikor az emberek megkérkeznek a honlapodra, csupán néhány másodperc áll rendelkezésedre, hogy lenyűgözd őket és meggyőzd, hogy maradjanak. Ez egy nagyon fontos pillanat, mégis a legtöbb webhely elhalasztja a lehetőséget ahelyett, hogy megragadja a látogatókat és kapcsolatba lépjen velük.

Google Shopping: lépj a következő szintre!
  • Adwords

Google Shopping: lépj a következő szintre!

Az optimalizálásban sosincs megállás, így mindig akadnak olyan területek, amelyeket fejleszteni lehet vagy újdonságokat is beilleszthetsz kampányodba. Mi most pár olyan tippet fogunk megosztani veled, amelyek segítenek, hogy továbbfejleszd Shopping-kampányod és több látogatót, illetve potenciális vásárlót vonz webshopodba.