Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Komplex szolgáltatást és támogatást nyújtunk mind az online, mind az offline megjelenésben. A technológia és marketing-szemlélet egyedülálló és innovatív ötvözésével magasfokú eredményeket érünk el az arculat, a hirdetési kreatívok és a webdizájn területén.

A TE KREATÍV ÜGYNÖKSÉGED

A dizájn nem önmagáért van. Társulnia kell hozzá egy üzenetnek, ami a vállalkozásod identitása, célkitűzése. Fenntartható eredményeket úgy lehet elérni, ha minden elem egy jól meghatározott és átfogó stratégia köré épül. Mit jelent ez a dizájn szempontjából? Azt, hogy már a webfejlesztés megkezdése előtt számos kérdést mérlegelni kell: az arculatot, a célokat amiket el szeretnél érni, és hogy milyen marketingcsatornákat szeretnél használni a növekedéshez. Nálunk ahelyett, hogy ezt egy emberre osztanánk ki, egy egész csapat veszi kezébe. Miért jó ez? Mert egy olyan csapat foglalkozik majd veled, amiben van profi fronend és backend fejlesztő, UX dizájner, SEO és marketing szakember. Így érjük el, hogy oldalad felhasználóbarát és vonzó legyen, ahova a felhasználó időről-időre szívesen visszatér, ami naprakész, kényelmesen és jól használható. Nos, és akkor mi van a többi területtel? Ha szeretnél szélesebb körben terjeszkedni, és nemcsak weboldalra, de mobil oldalra vagy alkalmazásra, arculattervezésre vagy brossúrák tervezésére van szükség, ránk számíthatsz. Nálunk az európai színvonal a mérvadó, így bármilyen nagy projekttel is érkezz, számíthatsz szakértelmünkre! Nézd meg, milyen területeken tudunk támogatni!