Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Online fizetés a webshopban: a legegyszerűbb megoldások

Webshopot indítani alapvetően egyszerű dolog. Mikor azonban az olyan, technikai megoldásokra kerül a sor, mint a bankkártyás fizetés integrálása, sokan elakadnak. Ma ugyanis már rengeteg szolgáltató közül választhatunk, akik ezt lehetővé teszik, és a döntés egyáltalán nem egyszerű. 

Éppen ezért most mutatunk négy lehetséges alternatívát, melyek segítenek abban, hogy az ügyfelek egyszerűen és gyorsan fizethessenek webáruházadban, neked pedig a kényelem miatt ne kelljen túlzottan magas extra költségekkel számolnod!

SimplePay

Az OTP SimplePay az egyik legnépszerűbb hazai megoldás, mely bármely online üzletben lehetővé teszi a gyors, egyszerű és biztonságos kártyás fizetést. Rengeteg nagy webshop használja, hiszen megbízható alternatívát jelent, a kisebb kereskedők számára azonban kevésbé praktikus megoldás.

Ennek oka, hogy használatáért fizetnünk kell, és nemcsak a rendszeres tranzakciós díjakkal, de egy egyszeri regisztrációs díjjal is számolnunk kell, melynek összege nagyjából 50.000 Ft. Ennek ellenére mégis sokan választják a SimplePay-t, melynek oka, hogy a hazai bank ismerősen csengő neve miatt a potenciális vásárlók sokkal jobban megbíznak benne, mint a számukra ismeretlen, egyébként hasonlóan egyszerű és hatékony elven működő, akár ingyenesen is használható megoldásokban.

Barion

A Barion egy rendkívül olcsó, ámde hatékony megoldás abban az esetben, ha szeretnéd, hogy látogatóid bankkártyával is fizethessenek weboldaladon. Nagy előnye, hogy nem számít a SimpePay-jel szemben nem számít fel regisztrációs díjat, és 100 millió forint bevételig 0% a tranzakció díjat számol fel. 

Ez rendkívül jó hír a kisvállalkozások számára, azonban a nagyobb cégeknek sem kell megijedniük, hiszen az álomhatár átlépése után is rendkívül alacsony, 1%-0,5%-os tranzakciós díjjal kell csak számolni.

A bevételek kiutalásához külön számlára sincs szükség, a Barion tárcából az összegek egyenesen meglévő bankszámlára továbbíthatók. Használata pedig a vásárlók számára is egyszerű és biztonságos. 

Egyetlen hátulütője lehet, hogy a Barion a vásárlók adatait marketingcélokra használhatja és fizetés után személyre szabott reklámokat küldhet nekik. Sokan ezért kevésbé bíznak benne, annak ellenére is, hogy biztonságosan kezeli az adatokat.

PayPal

A PayPal egy egyszerűen integrálható fizetési megoldás, mely jó választás lehet az épp indulófélben lévő webshopoknak. Különösen csábító amiatt, hogy a regisztráció ingyenes, és éves díjjal sem kell számolni, azonban a SimplePay-hez hasonlóan itt is számolnunk kell tranzakciós díjakkal. Ez utalásonként nagyjából 1,9-3,4 százalék. Érdemes tudni, hogy minél kevesebb tranzakció történik webshopunkban, ez a szám annál magasabb, így a PayPal leginkább azoknak az áruházaknak jó megoldás, akik erős forgalom lebonyolítására rendezkedtek be.

A PayPal fizetés egyszerű és hatékony, használatával pedig a vásárlóknak nem kell sem számlaszámot sem bankkártya-adatokat megadniuk. Azonban nem mindenki tudja használni, hiszen ahhoz, hogy PayPal-en keresztül tudjunk fizetni, saját PayPal számlával kell rendelkeznünk. Éppen ezért leginkább abban az esetben érdemes használni, ha a Barionhoz hasonló, ingyenes gateway használata mellett szeretnénk egy másik alternatívát is biztosítani a vásárlók számára.

Melyiket érdemes választanom?

A választást érdemes annak tükrében megfontolnod, hogy webshopodban milyen forgalmat bonyolítasz, és célközönséged milyen fizetési alternatívákra lehet nyitott. A nagyobb üzletek esetében érdemes lehet befektetni a SimplePay használatába, hiszen az ismerős banki logó sok potenciális ügyfelet győzhet meg a biztonságos vásárlásról.

A Barion azonban tökéletes döntés abban az esetben, ha a fizetési rendszer fenntartására nem szeretnél sokat költeni, mégis megbízható, hatékony megoldást keresel.
A PayPal minden esetben jó kiegészítő megoldást jelent, önmagában azonban csak akkor ajánlott, ha biztosan tudod, hogy célközönséged nagyrésze rendelkezik PayPal számlával, ezáltal nem esel el túlzottan nagy bevételtől amiatt, hogy az egyszerű bankkártyás fizetés lehetősége nem elérhető az oldaladon.
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk