Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Miért lehet szükséged üzleti Facebook oldalra?

Miért lehet szükséged üzleti Facebook oldalra?

A tökéletes weboldal fontos online marketingeszköz, azonban önmagában még nem feltétlenül elég ahhoz, hogy hatékonyan elérd és megszólítsd célközönséged oroszlánrészét. A közösségi média különböző felületei azonban kiváló lehetőséget kínálnak a kis- és középvállalkozások számára mind kapcsolatteremtés, mind pedig kapcsolattartás területén. 

Az egyik leggyakrabban használt platform pedig egyértelműen a Facebook. Egy üzleti Facebook oldal egy cég számára olyan dolog, mely nélkül napjainkban talán nem is létezhet hatékony online marketingstratégia. 

Éppen ezért most megmutatjuk azt, miért is van szükséged saját üzleti Facebook profilra, és hogy hogyan hozhatod létre, illetve hogyan üzemeltetheted azt hatékonyan.

Ezért nem élhetsz üzleti Facebook oldal nélkül

A Facebook-oldal egy kiváló eszköz, mely lehetőséget biztosít arra, hogy céged hatékonyan jelen legyen a közösségi médiában. Ezáltal pedig a korábbinál jóval több potenciális ügyfél ismerkedhessen meg márkaneveddel, termékeiddel vagy szolgáltatásoddal.

Egy üzleti oldal rengeteg előnnyel rendelkezik, melyekkel egyrészt segít hatékonyabbá tenni marketingstratégiádat, másrészt pedig céged reputációját is hatékonyan növeli. Egyrészt remek lehetőséget kínál az ügyfelekkel való kommunikációra és kapcsolattartásra, akár valós időben is. Másfelől az egyéb online csatornákon – például weboldaladon – megjelenő tartalmak megosztására, népszerűségére is remek lehetőséget kínál.

 Sőt, az igazán jó üzlet Facebook még SEO szempontból is jól jön, hiszen segít abban, hogy céged a közösségi platformok és keresőmotorok által uralt interneten láthatóbb és egyszerűbben elérhető legyen a célközönség számára. A legjobb pedig az egészben, hogy egy üzleti oldal létrehozása teljes mértékben ingyenes. Éppen ezért a legkisebb vállalkozásoknak is jó lehetőség a létrehozásuk.

Így hozz létre saját üzleti Facebook oldalt

Üzleti Facebook oldalt bárki létrehozhat. Nincs nincs más dolgod, mint meglátogatni a facebook.com/pages/creation oldalt, ahol a bal oldalt megjelenő sávban már ki is választhatod oldalad nevét, valamint azt a kategóriát, melybe vállalkozásod besorolható. Ezután egy rövid leírást kell adnod tevékenységedről, mely bemutatkozásként szolgál majd a látogatók, leendő követők számára. 

Itt érdemes figyelni a megfelelő kulcsszavak használatára és a rövidségre is, hiszen ez egyfajta SEO szövegként szolgál, melynek segítségével a Facebook felhasználói egyszerűbben és hatékonyabban találhatnak rá az oldaladra, ha megoldást keresnek egy adott problémájukra.

Ezután már nincs más dolgod, mint a szekció alján található „oldal létrehozása” gombra kattintani, és láss csodát! Kész is a saját üzleti Facebook oldalad, melyet ezután csak arculatodhoz illően csinosítanod kell és persze megtöltened a célközönséged számára releváns, érdekes és értékes tartalommal. 

Miután elkészültél, természetesen az alapbeállításokat is érdemes elvégezned annak érdekében, hogy teljes funkciójában használni tudd az oldaladat. A jobb felső sarokban található „beállítások” menüre kattintva ezt minden további nélkül meg is teheted.

A „szerepkörök az oldalon” menüpont alatt például további szerkesztőket és moderátorokat vehetsz fel az oldal kezelőinek listájára, míg a „sablonok és lapfülek” menüpont lehetőséget ad arra, hogy megváltoztasd az oldalad elrendezését, és a lehetőségekhez mérten saját és látogatóid igényeire szabd azt. 

Saját weboldal vagy Facebook oldal? Melyiket válasszam?

Sok vállalkozó gondolja úgy, hogy az üzleti Facebook oldal mellett már nincs szükségük saját, egyedi weboldalra. Ez azonban nem igaz, hiszen a Facebook oldal sem funkciójában, sem pedig megjelenésében nem képes arra, hogy egy profin felépített, egyedi honlapot helyettesítsen.

Az üzleti Facebook jó lehetőség abban az esetben, ha vállalkozásod üzenetét szeretnéd szélesebb körhöz eljuttatni, és szeretnél például jól perszonalizálható hirdetési kampányokat futtatni a közösségi oldal felhasználói számára. Az igazán jó felhasználói élményt, az igényekre szabott funkciókat és az egyedi, professzionális megjelenést azonban kizárólag csak egy saját weboldal képes biztosítani.

Arról nem is beszélve, hogy az üzleti Facebook oldaladat kizárólag a platform regisztrált felhasználói láthatják és használhatják teljes funkcionalitásában. Éppen ezért egy profi, egyedi fejlesztésű honlapot sose próbálj meg kiváltani egy egyszerű üzleti Facebook oldallal!

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk