Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Melyik a legjobb CMS tartalomkezelő rendszer?

Melyik a legjobb CMS tartalomkezelő rendszer?

A CMS tartalomkezelő rendszerek segítségével bárki építhet saját weboldalt. Mindezt különösebb fejlesztői tudás és extra kiadások nélkül. A hatékony munka érdekében azonban fontos, hogy olyan CMS rendszert válasszunk, amely a céljainknak leginkább megfelelő.

Éppen ezért most megmutatjuk a 3 legnépszerűbb tartalomkezelő rendszert, és azt is, hogy melyiket érdemes választanod saját honlapod megtervezéséhez és üzemeltetéséhez.

WordPress: a legnépszerűbb CMS, amit mindenki imád

A WordPress az egyik legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer, melyet világszerte többmillió weboldaltulajdonos használ. Nem véletlenül, hiszen egyrészt ingyenesen használható, másrészt pedig az egyik leginkább felhasználóbarát, legegyszerűbben kezelhető megoldás, mely lehetővé teszi azt, hogy egyszerűen és hatékonyan hozzuk létre álmaink weboldalát.

A WordPress legnagyobb előnye, hogy használata nem igényel fejlesztői tudást. Honlapunk személyre szabását rengeteg, akár ingyenesen használható sablon és kiegészítő segíti, Mindezt a nyílt forráskódnak, és a rengeteg fejlesztőnek, akik életüket arra tették fel, hogy minél boldogabbá tegyék a WordPress felhasználóit.

Ez a CMS rendszer azok körében is rendkívül népszerű, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének működő webshopot építeni, hiszen a WooCommerce nevű kiegészítősegítségével ezt szintén anélkül tehetik meg, hogy fejlesztői, programozói tudással kellene rendelkezniük. Természetesen ettől függetlenül egy kis rutin nem árt a használatához, azonban a WordPress használata kiválóan alkalmas azok számára, akik különösebb tapasztalat nélkül szeretnének egyedi, jól működő és egyszerűen kezelhető honlapot építeni.

Drupal: ha komplex megoldásra van szükséged

A Drupal szintén egy nyílt forráskódú CMS rendszer, azonban kissé komplexebben kezelhető a WordPress-nél. Használata több tanulást igényel, és némi fejlesztői tapasztalat sem hátrány abban az esetben, ha honlapunkat a Drupal alapjaira szeretnénk építeni. Cserébe azonban ez a megoldás rengeteg olyan lehetőséget kínál, amit más CMS rendszerek használatával nem, vagy csak nehezen tudnánk megvalósítani.
Ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy rengeteg nagyvállalat weboldala nyugszik Drupal alapokon. Köztük olyan közösségi platformok használják, mint a Pintereset, de olyan nagy cégek is megbíznak a Drupalban, mint a Tesla. Márpedig, ha valami Elon Musk számára is bevált, akkor egész biztos lehetsz abban, hogy az a te honlapod esetében is működőképes lesz.

Joomla: A biztonság élharcosa

A Joomla hatékonyságát és egyszerű kezelhetőségét tekintve is a WordPress-hez hasonló CMS rendszer, melynek legnagyobb előnye, hogy kiemelkedő biztonsági megoldásokat kínál. A WordPress rendszerét biztonsági szempontból bizonyos felmérések 75 százalékra értékelték, míg a Joomla-nak 84 százalékot sikerült elérnie. Ez is kiválóan mutatja, hogy egy rendkívül hatékony, magas védettséget élvező rendszerről beszélünk.

Ez pedig rendkívül fontos napjainkban, amikor a kibertámadások száma elképesztően megszaporodott, és a weboldalak tulajdonosainak egyre inkább tartaniuk kell a rosszindulatú hackerek akcióitól. A Joomla nagy előnye továbbá a többnyelvű terméktámogatás, ami rendkívül jó hír azok számára, akik nem csak az angolnyelvű support lehetőségével szeretnének élni.

Szóval, melyik CMS rendszert érdemes választani?

Az, hogy melyik tartalomkezelőt választod, leginkább céljaidtól, valamint attól függ, hogy milyen szintű fejlesztői tudással rendelkezel. Természetesen nemcsak ez a három CMS az, melyek közül érdemes választanod, azonban ezek a legnépszerűbb és leginkább kedvelt megoldások, melyek hatékonyságát világszerte több százezer elégedett felhasználó igazolja.
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk