Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Magento webáruház: ezért jó, ha saját üzletet tervezel

Ha saját webshopot szeretnél indítani, ma már rengeteg lehetőség közül választhatsz. Azonban, míg a saját fejlesztésű megoldások árának csak a csillagos ég szabhat határt, addig a bérelhető felületek sokszor nagyon kevés lehetőséget biztosítanak arra, hogy saját oldalad személyre szabható legyen. 

Az arany középutat leginkább az olyan, nyílt forráskódú megoldások jelentik, mint a Magento, melyek bárki számára hozzáférhetők, rugalmasan bővíthetők és saját igényeink szerint fejleszthetők.

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk, mi az a Magento, és miért lehet érdemes neked is használnod, ha saját webshop elindításán töröd a fejed!

Micsoda pontosan a Magento?

A Magento nem más, mint egy nyílt forráskóddal rendelkező webshop motor, melyet 2008-ban dobtak piacra. Bárki számára ingyenesen elérhető, és rugalmasan bővíthető, fejleszthető megoldás. Sok más, hasonló megoldáshoz képest azonban kiemelkedő képességek és lehetőségek rejlenek benne. A Magento ennek köszönhetően teljes körű üzleti megoldást kínál az e-kereskedelem számára.

Napjainkra a platform piacvezető megoldássá nőtte ki magát, és rengeteg nagy márka is a Magento rendszerét használja saját webshopja üzemeltetéséhez. Többek közt a Samsung, a Ford és az Olympus is Magento motorra építette fel világméret e-kereskedelmi platformjait. És ha már ezek a világcégek is a Magentot választották, akkor biztos lehetsz benne, hogy neked is meg fog felelni, és nem lesz olyan igényed, melynek a kielégítésére ne lenne képes. És hogy miért?

Mert rendkívül rugalmas

A Magento legnagyobb előnye a nyílt forráskódban rejlik. Ez nemcsak azt jelenti, hogy a rendszer ingyenesen hozzáférhető, de azt is, hogy világszerte rengeteg programozó dolgozik azon, hogy bárki számára tökéletesen használható legyen. Nyílt forráskódú platformként a Magento rendkívül alkalmazkodóképes, ami azt jelenti, hogy a fejlesztők, kereskedők vagy más végfelhasználók bármilyen igényeihez igazítható. 

A munkádat milliónyi különleges plugin segíti, ha pedig valami igazán egyedi megoldásra van szükséged, nincs az az ötlet, amit egy Magento terén jártas programozó ne tudna megvalósítani.

Arról nem is beszélve, hogy a Magento mindig lépést tart a korral, és követi az innovatív trendeket, ami azt jelenti, hogy a mobil felületekhez is rugalmasan alkalmazkodik. Magento alapú webáruházad tehát igény esetén reszponzív megjelenéssel is elkészíthető.

Mert egyszerű a használata

Rengeteg egyedi megoldással szemben a Magento adminisztrációs felülete rendkívül egyszerűen kezelhető. A termékek feltöltéséhez és kezeléséhez nincs szükség fejlesztői tudásra, így a webáruházad karbantartása gyerekjáték lesz. Ezzel rengeteg időt, energiát és pénzt takaríthatsz meg, melyet a felesleges adminisztráció helyett értékes munkába fektethetsz.

A rendszer további előnye, hogy könnyedén párosítható a fontosabb online fizetési rendszerekkel, melynek köszönhetően a webshopos fizetés és számlázás feladatát is egyszerűvé teszi. 

Többé nincs szükség drága és időigényes, saját fejlesztésű megoldásokra, hiszen a Magento rendszerében az azonnali kártyás fizetés különböző modulok segítségével gyorsan, egyszerűen és nem utolsósorban biztonságosan integrálható. 

Mert SEO termén is verhetetlen

Egy webáruház sikerének legfőbb kulcsa az, hogy a felhasználók akkor is rátaláljanak, ha korábban még nem hallottak róla. Ebben pedig leginkább a Google keresések lesznek segítségedre.

Ha szeretnél a Google találati listáinak élére kerülni, fontos, hogy webshopod keresőoptimalizálási szempontból is tökéletes legyen. A Magento más platformokkal szemben rengeteg olyan SEO eszközt kínál, melyek segítik az elérést, többek közt optimalizálható robots.txt fájllal és oldaltérképpel segíti azt, hogy a nagy keresőmotorok hatékonyan térképezhessék fel webshopod és a megfelelő kulcsszavakkal a találati listák élére kerülhess.
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk