Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Közösségi funkciók a weboldaladra: Facebook

Közösségi funkciók a weboldaladra: Facebook


A közösségi funkciók megjelenése egy profi weboldalon már többnyire elengedhetetlen. Az egyszerűbb funkciók (megosztás, lájkolás) már alap elvárás, nem mellesleg a weboldal forgalmát is növelheti, ha kikerül a Facebookra. Ahhoz azonban hogy a felhasználók például a Facebook-fiókjukkal is bejelentkezhessenek egy webshopba, már egy “alkalmazás” elkészítése szükséges, a közösségi szolgáltató ugyanis csak így enged hozzáférést egyes adatokhoz.

Ennek az app-nak az beállítása nem vészesen nehéz, viszont nem is magától értetődő, ezért készítettem róla egy rövid útmutatót.


Kapcsold össze a fiókokat!

Ez a leírás egyszerre szól olyan webfejlesztőknek, akik még nem készítettek ilyen alkalmazást, valamint weboldal tulajdonosoknak, akik szeretnék maguk elkészíteni. Az alkalmazás elkészítése nem bonyolult folyamat, nem szükséges hozzá semmiféle programozói tudás, csak megfelelő időben megfelelő helyre kell kattintani :).

1. Jelentkezz be a Facebook fiókoddal, és menj a fejlesztői részlegbe:  https://developers.facebook.com/

2. Az “Alkalmazások” menün belüli “Create a New App” linkkel hozhatod létre az alkalmazást. Amennyiben még nem vagy fejlesztő, és a menüpont alatt a “Register as developer” linket látod csak, menj végig ezen az ellenőrzésen, egy jelszó és egy telefonszám-megerősítés szükséges csak hozzá. Ezután látod az új alkalmazás készítéséhez szükséges linket.

3. Az appnak nevet kell adni (pl. a weboldalad nevét), valamint kategóriát kell választani. A “namespace” mező kitöltése nem kötelező. Az “Alkalmazás létrehozása” gombra kattintva az alkalmazás el is készül. (Valószínűleg még egy captcha kód beírására fog kérni a Facebook.)

4. Az app adminisztrációs főoldalára kerülsz, ahol láthatod az alkalmazás azonosító- és “secret” kódját. Ez a két adat fog kelleni az a Facebook funkciók weboldaladba való integráláshoz. Az alkalmazás jelenleg még “development” üzemmódban van, ez azt jelenti, hogy nagyközönség számára még nem használható. Ehhez pár beállítást még el kell végezni.


Ha eddig eljutottál, ne add fel!

5. Navigálj a “Beállítások” menü “Alapadatok” fülére, itt meg kell adnod weboldalad domain-címét, valamint egy kapcsolattartáshoz szükséges e-mail címet.

6. Kattints a “Platform megadása” gombra, majd válaszd a “Honlap” típust. A megjelenő űrlapban a “Site URL” mezőbe írd be a már feljebb megadott domain címet, majd kattints a “Változtatások elmetése” gombra.

 7. Menj a “Status & Review” menüre. Itt tudod aktiválni az alkalmazást a jobb oldalon lévő nagy gombbal. Az alkalmazás kész!​


Az app azonosítójának és secret kódjának használatával az oldalad facebook integrációjának már csak a leprogramozott lehetőségek szabnak határt.

A SRG Group saját készítésű tartalomkezelő rendszerében minden megosztáshoz és bejelentkezéshez szükséges funkció lefejlesztésre került, ezért ténylegesen csak a két kód adminisztációs felületre való bemásolása szükséges ezeknek a használatához.


Tehát, a vége:

      

Folytatás következik a Google+ app elkészítésével!

 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk