Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Így készítheted fel hatékonyan új weboldaladat a keresőoptimalizálásra

Így készítheted fel hatékonyan új weboldaladat a keresőoptimalizálásra

A SEO olyan tevékenység, amely nélkül ma már egyetlen weboldal sem létezhet. Abban az esetben legalábbis biztosan nem, ha azt szeretnénk, hogy sikeres legyen. Sokan azonban későn kapnak észbe, és csak azután kezdenek el a keresőoptimalizálással foglalkozni, hogy az adott honlap már elstartolt. Pedig, ha időt szántak volna a megfelelő felkészülésre, abban az esetben sokkal jobban is teljesíthetne a Google találati listáin.

Ebben a bejegyzésben megmutatjuk azt, hogy miért fontos egy weboldal tervezése során szem előtt tartani a SEO szempontokat, és azt is, hogy hogyan készítheted fel új honlapodat a tökéletes keresőoptimalizálásra!

Első lépés: a tökéletes domain név kiválasztása

A megfelelő domain név kiválasztása rendkívül fontos lépés. És nemcsak azért, mert megváltoztathatatlan, így meghatározza egy webhely identitását. Keresőoptimalizálás szempontjából is sokat számít, hiszen az ideális domain név nemcsak a potenciális látogatóknak, de a keresőmotoroknak is segít abban, hogy megtalálják a honlapodat.

Érdemes tudnod, hogy egy weboldalra akár több domain is mutathat, ami azt jelenti, hogy érdemes lehet a márkaneved mellett egy tevékenységedre utaló domaint is használnod. Ha például vízvezeték-szereléssel foglalkozol, akkor ilyen lehet: “legjobbvizvezetekszerelo.com”, mely a kulcsszavaknak köszönhetően lehetővé teszi, hogy oldalad minél könnyebben megtalálható legyen.

A gyors betöltési sebesség kulcsfontosságú

A jó szolgáltató nemcsak abból a szempontból hasznos, hogy rendelkezésre áll az esetlegesen felmerülő problémák esetén. A jó szolgáltató ugyanis azt is garantálja számodra, hogy weboldalad mindig a lehető legjobb betöltési sebességet fogja produkálni, ami mind a látogatói elégedettség, mind pedig a keresőoptimalizálás szempontjából nagy jelentőséggel bír.

Rengeteg kutatás igazolja ugyanis, hogy a lassú betöltési sebességnek köszönhetően rengeteg látogató pártolhat el egy adott oldaltól. Olyanok, akikből akár potenciális ügyfelek, vásárlók és feliratkozók is lehettek volna. Arról nem is beszélve, hogy a lassú oldalakat a Google is hátrébb sorolja a találati listáin. Éppen ezért fontos, hogy a hosting szolgáltatás minőségén sohase spórolj!

A megfelelő kulcsszavak csodákra képesek

Ha szeretnéd, hogy weboldalad a jövőben jól teljesítsen, érdemes néhány fő kulcsszót kiválasztanod már azelőtt, hogy elkezdenéd kidolgozni a tartalmat. Ez kiváló alapot jelent, amire stabilan építkezhetsz, és remek kiindulópontot nyújt majd a Google robotoknak, akik feltérképezik a webre újonnan felkerülő honlapodat. A tökéletes kulcsszavakat persze nem érdemes hasra ütés alapján meghatároznod. Érdemes beható kulcsszó kutatást végezned, melyben mind a konkurenciát, mind pedig a felhasználói szándékot feltérképezed. 

Ez segít abban, hogy megtudd, melyek azok a kulcsszavak, melyek népszerűek, ezért semmiképp sem szabad kihagynod őket a kontent kidolgozása során. Illetve abban is, hogy megtaláld a piaci rést, és olyan kulcsszavakat is alkalmazz, melyekre még a jól menő, konkurens oldalaknak nem sikerült lecsapniuk.

A felhasználói élmény mindennél fontosabb

Oldalad megjelenése és funkcionalitása során egy dolgot mindenképp szem előtt kell tartanod: a honlapodat nem magadnak, hanem a célközönségednek készíted. Éppen ezért fontos, hogy olyan felhasználói élményt kínáljon, mely megfelel az ideális látogató elvárásainak és igényeinek.

A felhasználói élmény egy olyannyira összetett dolog, hogy megtervezése manapság már külön szakterületnek számít a webdesignon belül. Ezzel az úgynevezett UX (User Experience) tervezők foglalkoznak. Éppen ezért, ha tökéletes honlapot szeretnél, a sufni-design helyett érdemes a munkát profikra bízni. Olyan szakemberekre, akik a webfejlesztés alapjaival és a folyamatosan változó trendekkel egyaránt képben vannak.
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk