Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Felejtsd el a bérelhető felületeket! Válts webshopra!

Manapság az e-kereskedelembe belevágni pofonegyszerű feladat. Rengeteg felület lehetővé teszi ezt, a közösségi oldalaktól kezdve a kulcsrakész, bérelhető webáruházakon át, egészen a saját fejlesztésű odalakig. 

Sokszor azon áll vagy bukik a siker, hogy melyik megoldást választjuk, hiszen ami az egyik üzlet számára működőképes lehet, nem biztos, hogy a másiknak is beválik.

Most megmutatjuk azt, melyek a lényeges különbségek a különböző online értékesítési módok közt, és azt is, hogy miért érdemes beruházni egy saját webshopba, legyen az akár egyedi fejlesztés, akár CMS alapú megoldás.

Elég-e az üzleti Facebook profil?

Manapság gyakran találkozhatunk azzal, hogy egy vállalkozás nem saját felületen értékesíti termékeit, hanem a különböző közösségi oldalak által kínált lehetőségeket igyekszik kihasználni. A Facebook például több lehetőséget is kínál annak érdekében, hogy saját üzletet nyithassunk. 

Ez pedig nyilván kényelmes megoldásnak tűnik, azonban csak azok számára ajánlott, akik kiegészítő megoldásként használnák, vagy épp egyáltalán nem gondolják komolyan az e-kereskedelmet. Hogy miért?

Ennek legfőbb oka, hogy a Facebook-on történő értékesítés rendkívül körülményes folyamat, már csak két dolog miatt is. Az egyik, hogy a vásárlóidnak minden esetben rendelkezniük kell egy saját Facebook profillal. Ez a kisebb probléma. Ami ennél sokkal nagyobb, az pedig az, hogy a vásárlás érdekében direkt üzenetben kell felvenniük veled a kapcsolatot.
Ez pedig nem csak azt jelenti, hogy jóval bonyolultabb lesz a fizetés és a számlázás folyamata, de azt is, hogy akik gyors, egyszerű közvetlen kontakt nélküli megoldást keresnek, azok számára egy Facebook-os bolt máris kiesett az opciók közül. Ha csak ilyennel rendelkezel, azonnal át is nyargalnak tőled a konkurenciához, akinél egyetlen kattintással megrendelhetik a számukra fontos terméket. 

Bérelhető webshop felület: valóban jó megoldás lehet?

Sok olyan cég akad napjainkban, akik azok számára kínálnak kulcsrakész e-kereskedelmi felületet, akik nem szeretnének saját webshop felépítésével és fejlesztésével foglalkozni. Csak hogy néhányat említsük, ilyen a BigCartel vagy a Shopify, melyek ingyenes és prémium, fizetős lehetőséget is ajánlanak a kereskedőknek.

Abban az esetben, ha valaki gyors és hatékony megoldást szeretne találni induló vállalkozása számára, ezek a felületek valóban jó megoldást jelentenek. Egyszerűen kezelhetők és a karbantartással sem kell sokat vesződni. Érdemes azonban néhány hátrányukat is megemlíteni.

Abban az estben, ha az ingyenes opciót választjuk, természetesen a termékek feltöltése limitált. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb webáruházak számára csak a prémium változat jöhet szóba, melyért azonban havidíjat kell fizetnie a felhasználóknak. 

Ez a havidíj pedig sok esetben nem kevesebb annál, mintha egy saját tárhelyen, megbízható CMS tartalomkezelő rendszerrel működő, saját webáruházat tartanánk fenn. Sőt, éves szinten egy kulcsrakész webshop jóval nagyobb kiadást jelenthet.

Érdemes tudni azt is, hogy ezek a platformok kevés teret engednek a fantáziának és személyre szabhatóságuk meglehetősen véges. Általában a rendszer által felajánlott sablonok közül válogathatunk, melyek nem teszik lehetővé azt, hogy saját e-kereskedelmi felületünket igazán látványossá és emlékezetessé tegyük.

CMS vagy egyedi webshop: ha korlátok nélkül gondolkodunk

A fentebbi módszerek jó megoldást jelenthetnek azok számára, akik kezdőként csak szeretnének belekóstolni az e-kereskedelem világába. Azoknak azonban, akik tapasztaltak a webáruház-üzemeltetés terén és egy saját webshopra teljesértékű megélhetési formaként tekintenek, érdemes egyedi webshop létrehozásába vágniuk.

Az igényeket akár egy CMS alapú, saját magunk által építgethető és fejleszthető megoldás is képes tökéletesen kielégíteni, ha pedig valami igazán nagy dobásra van szükségünk, abban az esetben a legjobb döntést a profi csapat által fejlesztett, teljesen egyedi webshop jelenti. Ha szeretnéd, mi mindkét esetben szívesen segítünk neked!
 

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk