Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Ezért érdemes a Google Ads kampányt szakértőre bízni

Ezért érdemes a Google Ads kampányt szakértőre bízni

A Google Ads rengeteg vállalkozás számára kínál tökéletes lehetőséget annak érdekében, hogy megvalósíthassák üzleti céljaikat. És habár kampány létrehozása egyszerű feladat, egy sikeres kampányt már nem feltétlenül pillanatok alatt, tapasztalat nélkül összedobni.

Most megmutatjuk, mi az a Google Ads, milyen vállalkozások számára jelent ideális hirdetési módot, és azt is, hogy miért érdemes egy jól működő Google Ads kampány felépítését a témában jártas, profi szakemberre bízni!

Mi is az a Google Ads?

A Google Ads a Google online hirdetési rendszere, melynek segítségével egy jó kampány a netezők közel 90 százalékát is képes lehet elérni. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő célzással márkád híre és vállalkozásod üzenete hatalmas tömegekhez juthat el. 

A Google Ads hirdetések nagy előnye, hogy rendkívül jól targetálhatóak, ezáltal biztos lehetsz benne, hogy hirdetésed valóban eljut a számodra releváns célközönséghez. Ezen kívül kimagasló mérhetőséget nyújt az eredmények terén, mely főleg a hatékony mérhetőségnek köszönhető. A Google Ads ugyanis rengeteg konkrét adatot szolgáltat azzal kapcsolatban, hogy egy hirdetés hányszor jelent meg, hányan kattintottak rá, és milyen arányban valósult meg a konverzió.

Ezek pedig rendkívül hasznos információk, melyek ismeretében még hatékonyabbá teheted a hirdetések targetálását, és akár még több emberhez is eljuttathatod az üzenetedet. Ami pedig különösen vonzóvá teszi ezt a lehetőséget, az az, hogy a Google Ads kampány elindításához nincs szükség a Google aktív közreműködésére, sem személyes, sem online kapcsolatra ügyfélszolgálattal. 

Google Ads kampányt tehát bárki indíthat, aki szeretné, ahhoz azonban, hogy működőképes is legyen, érdemes annak megtervezését szakértőre bízni. Ez persze kiadásokkal jár, azonban ne feledkezzünk meg arról, hogy egy profi kezei alatt hirdetéseink jóval nagyobb konverziós arányt produkálhatnak, ami azt jelenti, hogy nagy eséllyel a márkaismertségünk és a profit növekedése is jóval hatékonyabb lesz.

Miért lesz szükséged egy Google Ads specialistára?

Sokan mindezek ellenére is úgy gondolják, hogy egyedül is képesek felépíteni egy Google Ads kampányt, ami azonban csak félig-meddig igaz. Néhány hirdetés létrehozására ugyanis bárki képes lehet. Ha azonban kampányunkat nem megfelelően kezeljük, az olyan, mintha a rájuk szánt pénzt kiszórnánk az ablakon. Ahhoz pedig, hogy ezt megtegyük és a reklámok jól teljesítsenek, releváns szakértői tudásra van szükség.

Egy igazi Google Ads szakértő nemcsak azzal van tisztában, hogy hogyan hozhat létre hirdetéseket és hogyan targetálhatja azokat megfelelően. A tenyerénél is jobban ismeri a különböző hirdetési csoportokat és igazi zsonglőrként kezeli azokat. Tisztában van azzal, hogy hogyan kezelje azokat a finombeállításokat, melyek révén teljes mértékben képes optimalizálni a hirdetéseket. Jól ismer minden mérőszámot és tudja, hogy ha a teljesítmény alulmarad az elvárttól, abban az esetben hová és mihez kell nyúlni a siker érdekében.

Ezáltal segít elkerülni azt, hogy a reklámok túl drágán és alacsony eredményességet mutatva fussanak, rossz pozíciót szerezzenek, vagy épp egyáltalán ne kerüljenek megjelenítésre a fontos felületeken.

Végül, de nem utolsósorban pedig a Google Ads hirdetésekkel kapcsolatos trendeket is folyamatosan követi. Ez azért fontos, mert az online marketing világában rendkívül gyorsan változnak az elvárások és az igények, így fontos, hogy a kampányainkat olyasvalaki kezelje, aki mindig naprakész és tudja, hogyan hozhatja ki a hirdetésekből a maximumot. Röviden és tömören szólva, egy valódi Google Ads hirdetési specialista!
 

Címkék:

  • SEO,
  • Google Ads,
  • Google Ads kampány

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk