Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

A siker titka: hatékony marketing, egyedi weboldal

A siker titka: hatékony marketing, egyedi weboldal

Minden nagy üzlet egy jó ötlettel kezdődik, de az ötlet önmagában még nem garantálja a sikert. Ahhoz, hogy valaki egy adott szegmensben piacvezető tudjon lenni, vagy hogy őt tartsák a területe legjobbjának, rengeteget kell dolgoznia, és soha semmiben nem szabad kompromisszumot kötnie. Hogy pontosan mire is gondolunk? Képzeld el, hogy egy potenciális ügyfél felmegy a weblapodra, és alig néhány ott töltött perc után fejvesztve menekül, mert az oldal túl „egyszerű”, vagy épp ellenkezőleg, túlságosan kaotikus és átláthatatlan. A részéről ez teljesen logikus döntés lesz, hiszen egy összecsapott honlapnak nincs jó üzenete a leendő partnerek számára. Te pedig hiába hajtottál hónapokon át keményen, hiába áldoztad föl a szabadidőd a nagy cél érdekében – elég egy apró baki, és máris kárba vész a rengeteg erőfeszítés.

Pedig milyen kecsegtetőnek tűnt, amikor a legjobb barátod felajánlotta, hogy szinte ingyen elkészíti Neked a portált, hiszen a saját weboldalát is ő maga csinálta meg, az unokahúga pedig nagyon szépen rajzol, így a design kérdése is egycsapásra megoldódik. Csakhogy hiába a spórolás rövid távon; ha ezzel vásárlókat veszítesz, és a Rólad és cégedről kialakuló kép sem lesz pozitív, akkor fölöslegesen dobtál ki pénzt.

Ha hosszú távra tervezel, és belátod, hogy a hatékony marketing – aminek egyik eleme az igényes és egyedi weboldal is – befektetést igényel, valamint, hogy egy portál soha nem készül el véglegesen, mert azt folyamatosan fejleszteni kell, és karban is kell tartani, akkor érdemes professzionális csapatra bíznod magad. Tudnod kell, hogy nálunk egy honlap elkészítése nem pusztán abból áll, hogy átnevezzük a menüpontokat, vagy átszínezzük a gombokat. Mi valamennyi partnerünkkel külön-külön leülünk, és pontról pontra megtervezzük a tevékenységéhez mind funkcionalitásában, mind pedig stílusában leginkább illeszkedő weboldalt, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy ebben a rohanó világban mennyire fontos az első benyomás.

Ha felkeltettük az érdeklődésedet, és szeretnéd valamely szolgáltatásunkat igénybe venni – legyen az a honlaptervezés, esetleg a webshopfejlesztés –, vagy csupán tájékozódni szeretnél a lehetőségekről, akkor bátran keress minket telefonon, e-mailben, vagy az ajánlatkérő űrlapon!

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk