Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot
SEO

3 ingyenes eszköz, ami segít a keresőoptimalizálásban

3 ingyenes eszköz, ami segít a keresőoptimalizálásban

Egy weboldal sikerének egyik fontosabb alappillére a keresőoptimalizálás. Hiába ugyanis a tökéletes külső és a megnyerő tartalom, ha a nagy keresőmotorok nem találnak rá honlapunkra, az olyan, mintha nem is létezne. Tehát amennyiben szeretnénk maximalizálni a forgalmat, mindenképp energiát kell fektetnünk a SEO tevékenységbe.

A legjobb megoldást természetesen egy olyan SEO specialista alkalmazása jelenti, aki az alapok mellett a folyamatosan változó trendekkel is tisztában van, és teljes odaadással végzi munkáját. Ha azonban egyelőre úgy érezzük, hogy ezt a költségvetésünk miatt nem engedhetjük meg magunknak, több olyan, ingyenes eszköz is akad, amellyel mi magunk is nekivághatunk az optimalizálásnak.

Ebben a bejegyzésben a leghatékonyabb közül mutatunk hármat, amik egy kezdő weboldal-tulajdonosnak is segítséget nyújtanak abban, hogy tartalmai a Google találati lista előkelőbb helyén végezzenek.

Ismerd meg a versenytársak féltve őrzött SEO titkait: Ubersuggest

Az Ubersuggest egy rendkívül hatékony SEO eszköz, amelynek segítségével sokat tanulhatunk a versenytársainktól. Az applikáció ugyanis képes megmutatni azt, hogy a konkurens weboldalaknak milyen keresőoptimalizálási taktikákat alkalmazva sikerült a nagy keresőmotorok találati listáinak élén végezniük. 

Az Ubersuggest nagy előnye az ingyenesség mellett, hogy rendkívül egyszerűen használható. Elég csupán megadnod az általad választott honlap domain nevét, az applikáció pedig egyetlen kattintás után, pillanatok alatt megmutatja a legfontosabb rendelkezésre álló SEO információkat, a leggyakrabban használt kulcsszavaktól kezdve egészen a legnépszerűbb bejegyzésekig.

Az ilyen jellegű adatok ismerete sokat segít abban, hogy jobban átlásd saját oldalad működését és tartalmaidat úgy építhesd fel, hogy a Google és a hozzá hasonló keresőóriások robotjai észre vegyék a honlapodat és egészen a csúcsig repítsék a tartalmaidat.

Tudd meg hogy teljesít a honlapod: WebSite Auditor

Az előző eszközzel ellentétben a WebSite Auditor nem a versenytársaid titkaiba enged betekintést, hanem a saját weboldalad hatékonyságát segít felmérni. Használatával benézhetsz a motorháztető alá, és megvizsgálhatod azt, hogy publikált tartalmaid milyen szinten felelnek meg a nagy keresőmotorok által támasztott elvárásoknak. 

A WebSite Auditor oldalad teljes egészét és az aloldalakat átvizsgálja, és több hatékony eszközzel segít abban, hogy honlapod a Google kedvence legyen. Többek közt a 10 legjobban teljesítő weboldallal hasonlítja össze a honlapodat, és megmutatja a tartalmaid gyengepontjait. Ennek köszönhetően pedig tisztán láthatod majd azt, hogy hol is kell felzárkóznod a versenytársaidhoz.

A siker nemcsak a kulcsszavakon múlik: Pagespeed Insights

Ha keresőoptimalizálásról beszélünk, a legtöbbeknek azonnal a megfelelő kulcsszavak használata jut eszébe. Fontos tudni azonban, hogy a SEO ennél jóval összetettebb dolog. Abban, hogy honlapod hol végez a Google találati listáin, olyan apróságnak tűnő tényezők is szerepet játszanak, mint a betöltési sebesség. 

A Pagespeed Insights egy olyan eszköz, amely segít felmérni egy weboldal betöltési sebességét, a lassú betöltés esetén pedig megmutatja azt, hogyan optimalizálható helyesen a tartalom. Ez egyrészt segít abban, hogy honlapod a legtöbb böngészőben egyetlen pillanat alatt betöltődjön, és ne veszíts látogatókat a lassúság miatt. Másrészt pedig a Google sem fogja háttérben részesíteni a betöltési sebesség miatt a tartalmaidat.

Egy profi SEO-s csodákra lehet képes

Mint ahogy azt láthatod, egy weboldal sikere rengeteg apróságnak tűnő dolgon múlik, hiszen a keresőoptimalizálás összetett dolog. Ez nem jelenti persze azt, hogy ne vághatnál bele te magad. A fentebb említett három eszköz például tökéletes kiindulópontot jelenthet a keresőoptimalizálással való ismerkedés során.

Azonban érdemes tudnod, hogy egy SEO szakember hatalmas segítség lehet abban, hogy kiaknázhasd a honlapodban rejlő, rejtett potenciált, és a látogatók, valamint az aktív ügyfelek számát is hatékonyan maximalizálhasd.
 

Címkék:

  • SEO,
  • Ubersuggest,
  • Website Auditor

0 hozzászólás
Összes mutatása

További olvasásra ajánljuk