Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Üzleti céljaid megvalósításához már az első percben hozzájárulunk. Legyen szó stratégiai és üzleti tervezésről, céges weboldal készítéséről, design elemekről vagy arculatról, mi professzionális támogatást nyújtunk vállalkozásod számára. Ezen felül, online marketing szakértőink segítenek egy olyan átfogó, több csatornára épülő stratégia kidolgozásában, amely által mind a hazai, mind nemzetközi potenciális ügyfeleid hatékonyan érheted el és teheted a látogatóid aktív vásárlókká. Mit is jelent a teljeskörű szolgáltatás? Mi az alábbi területeket tartjuk ebben a legfonotsabb pilléreknek.

Stratégia és tervezés

Segítünk a márkád megfelelő pozícionálásában és ennek felépítésében. A testreszabott stratégia a legfontosabb eleme a céged sikerének elérésében. Ugord át a több éves költséges kísérletezgetést és profitálj tapasztalatainkból.

Részletek

Web és Mobilfejlesztés

Legyen az weboldal, webáruház vagy egyedi fejlesztési elképzelés, ha le tudod írni, mi megvalósítjuk neked. Szükség esetén segítünk a tervezésben, tanácsot adunk ha úgy látjuk, hogy valamit jobban is meg lehet oldani. A programozás a mi szakterületünk, segítünk, hogy ez neked ne okozzon fejfájást.

Részletek

Online marketing

Online marketing csapatunk eredményeket szolgáltat. Jól bevált taktikákat alkalmazunk, hogy minőségi forgalmat hozzunk weboldaladra. A megfelelő technikával és tartalommal segítjük elérni a konverziót. Örömmel nyújtunk számodra tanácsadást az online marketing összes területén. Legyen az PPC, közösségi, email marketing vagy marketing automatizáció, segítünk a megfelelő stratégia kialakításában és végrehajtásában.

Részletek

Kreatív design

Ötleteket keltünk életre kiváló kreatívokkal. Honlapjaink, videóink és kampányaink olyan márkatörténetet építenek, melyek rezonálnak a célközönséged fejében lévő képpel. Segítünk erős és jól felismerhető márkamegjelenést felépíteni. Szemmel tartjuk a legújabb trendeket és szívesen elmondjuk, melyik célcsoport esetében hogy működnek ezek.

Részletek