Kezünk alatt a technológia és a design ötvözésével kiváló online alkalmazások születnek. Kiemelt területünk a testre szabott weboldalak tervezése és kivitelezése a felhasználói élmény javítása és az online marketing stratégia kialakítása. Mindebben teljeskörű szolgáltatásokat kínál számodra ügynökségünk. Tegyél szert már ezen a héten az előnyökre egy ingyenes konzultáció keretében.

Stratégia és tervezés

Segítünk a márkád megfelelő pozícionálásában és ennek felépítésében. A testreszabott stratégia a legfontosabb eleme a céged sikerének elérésében. Ugord át a több éves költséges kísérletezgetést és profitálj tapasztalatainkból.

Részletek

Web és Mobilfejlesztés

Legyen az weboldal, webáruház vagy egyedi fejlesztési elképzelés, ha le tudod írni, mi megvalósítjuk neked. Szükség esetén segítünk a tervezésben, tanácsot adunk ha úgy látjuk, hogy valamit jobban is meg lehet oldani. A programozás a mi szakterületünk. Segítünk, hogy ez neked ne okozzon fejfájást. Igyekszünk átláthatóan dolgozni, hogy nyomonkövethesd a fejlesztés folyamatát. Minden esetben érthetően fogalmazunk, hogy ne kelljen szakzsargont tanulnod csak, hogy tudd miről beszélünk.

Részletek

Online marketing

Online marketing csapatunk eredményeket szolgáltat. Jól bevált taktikákat alkalmazunk, hogy minőségi forgalmat hozzunk weboldaladra. A megfelelő technikával és tartalommal segítjük elérni a konverziót. Örömmel nyújtunk számodra tanácsadást az online marketing összes területén. Legyen az PPC (pay per click), SEM, közösségi hirdetés, email marketing vagy marketing automatizáció, segítünk a stratégia kialakításában és végrehajtásában.

Részletek

Kreatív design

Ötleteket keltünk életre kiváló kreatívokkal. Honlapjaink, videóink, kampányaink olyan márka-történetet építenek, melyek rezonálnak a célközönséged fejében lévő képpel. Segítünk erős és jól felismerhető márka megjelenést építeni. Szemmel tartjuk a legújabb trendeket és szívesen elmondjuk, melyik célcsoport esetében hogy működnek ezek. Vegyél részt egy 1 órás egyéni tanácsadáson már ma!

Részletek