cloud.png

Technológia

Kiváló fejlesztőink a legújabb technológiák használatával, okos megoldásokkal, és természetesen, kézzel készült kódokkal lendítik fel vállalkozásod online jelenlétét.

 lightbulb.png

Design

Kreatív szakembereink innovatív designnal és kreatív ötletek használatával ragadják meg a látogatók figyelmét és képzeletét.

A csapatról

Az srg group

Teljeskörű digitális szolgáltatást nyújtó, webfejlesztéssel és keresőmarketinggel foglalkozó ügynökség vagyunk. Széleskörű szolgáltatást kínálunk a funkcionális specifikáció megfogalmazásától, a marketing stratégia kidolgozásán és az online megjelenésen át az általad kínált termék vagy szolgáltatás bevezetéséig és annak közönséggel való megismertetéséig. Egyedülálló marketing stratégiával segítünk neked céljaid elérésében és a ROI folyamatos emelkedésében.

Partnerként, vállalkozásod kiterjesztett részeként tekintünk magunkra, nem pusztán klasszikus outsourcing megoldást kínálva. Folyamatos kommunikációval átláthatóságot teremtünk, hogy megóvjunk a fejfájástól és hogy ne kelljen egy másik szakmát megtanulnod, csak hogy követni tudd azt amit csinálunk.
Csapatunk sok éves tapasztalata révén ideális körülményeket biztosítunk, hogy céged egy következő szintre léphessen. Egy világos specifikáció biztosítása után elképzeléseidhez illő megoldást vázolunk fel neked. Ha szükséges, közösen kidolgozzuk a specifikációt. Célunk a legkedvezőbb megoldást nyújtani partnereink számára. Erősségünk a személyre szabott megoldások kialakításában rejlik.

Ami megkülönböztet minket

Ami megkülönböztet minket

Átláthatóság - Mi nem misztifikáljuk munkánkat szakzsargonnal. Ajánlataink jól átláthatóak, a fejlesztési mérföldköveket és a munka részleteit pontosan meghatározzuk. A fejlesztés folyamata nyomon követhető egy erre a célra rendszeresített szoftveren keresztül. Elsődleges prioritásunk a kiváló projektmenedzsment.

Közös gondolkozás - A sikeres termék létrehozásához folyamatos közös munka szükséges. Ehhez pedig a jó partneri kapcsolat ügyfeleinkkel elengedhetetlen. Hosszú távú partnerségre törekszünk. A folyamatos nyomonkövethetőség és átláthatóság biztosítja partnereink számára, hogy mindig tájékoztatva legyenek a lehetséges fejlesztésekről, potenciális problémákról vagy alternatív megoldásokról. Szolgáltatásunk nem áll meg az átadásnál. Mint minden termék életciklusánál, a digitális világban is szükség van a stratégia folyamatos felülvizsgálatára. Mi együtt gondolkodunk veled, és tájékoztatunk az új trendekről, lehetőségekről, valamint a stratégia újratervezéséről a jelenlét javítása és a jövőbeni célok elérése érdekében.

Mi hajt minket?

Finom kávé

A világ legkülönfélébb pontjairól szerezzük be a különlegesebbnél különlegesebb kávékat. Vagy a sarki kisboltból. A lényeg, hogy kávé legyen. Kb. 40 csésze hetente (és még annál is több).

Finom kávé

Tea vagy hideg ital

Attól függ milyen az idő, meg a kedvünk. :-)

Tea vagy hideg ital

Szerteágazó érdeklődési körök

Szeretjük még az új technológiákat, kütyüket, a szép grafikákat, ötletes megoldásokat (legyen az egy zseniális kialakítású tolltartó vagy egy elegáns programkód). Aztán itt van még a sport, a falmászás, a teniszezés, a gitározás, rajzolás, olvasás...