Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Kik vagyunk

Kik vagyunk

HISZÜNK ABBAN, hogy a minőségi szoftverfejlesztés a vállalkozások sikerének alapja. Ügyfeleink, a nekik nyújtott szolgáltatásaink segítségével képesek lesznek hatékonyabban működni, növekedni és elérni céljaikat.

Weboldalak és webáruházak fejlesztésével foglalkozunk, amelyek segítenek a hatékony online jelenlét elérésében. 

Egyedi fejlesztéseinkkel segítjük a vállalatokat a sajátos igényeik kielégítésében, és adatintegrációval segítjük őket a több forrásból származó adataik egységes formába hozásával, hogy jobban használhatóak legyenek és valós segítséget jelentsenek a döntések támogatásában. 

Kollégáink ismerik a legújabb technológiákat és fejlesztési módszereket és folyamatosan fejlesztjük magunkat, hogy biztosíthassuk az ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatást. 

Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleink elégedettek a munkánkkal, és hosszú távú együttműködéseket építünk ki velük.

ÁTLÁTHATÓSÁG - Mi nem misztifikáljuk munkánkat szakzsargonnal. Ajánlataink világosak, a fejlesztési mérföldköveket és a munka részleteit pontosan meghatározzuk. A fejlesztés nyomon követhető egy erre a célra rendszeresített szoftveren keresztül. 

KOMMUNIKÁCIÓ - A sikeres termék létrehozásához folyamatos közös munka szükséges. Mindig tájékoztatunk a lehetséges fejlesztésekről, potenciális problémákról vagy alternatív lehetőségekről. Szolgáltatásunk nem áll meg az átadásnál: mint minden termék életciklusánál, a digitális világban is szükség van a stratégia folyamatos felülvizsgálatára, legyen szó az új trendekről vagy akár stratégia újratervezéséről a jelenlét javítása és a jövőbeni célok elérése érdekében.
 

Az srg group

Partnerként, vállalkozásod kiterjesztett részeként tekintünk magunkra. Folyamatos kommunikációval lehetővé tesszük azt, hogy csak magyarul kelljen tudnod, kódnyelven ne. A mi dolgunk megérteni a te üzleti kihívásaid, és olyan megfejtéssel előállni, ami viszont mindenki számára érthető.