• Ha szeretne minket valamilyen izgalmas projekttel megbízni, ne habozzon, írjon nekünk !

  • Tel.: +36 1700 1499

  • Személyes adatok

  • Projekt adatok

  • 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot!
    *munkanapokon

  • Ajánlatkérés

    bezárás

HU EN DE

Rólunk

Testre szabott weboldalakat tervezünk és építünk.

Mindegyik egyedi üzleti cél, feladat ellátására

optimalizálva. Meghallgatunk, tanulunk, megosztunk,

informálunk és nem utolsó sorban kiváló végeredményt szállítunk.

Az SRG Group csapata

Az SRG Group Kft. keresőmarketinggel és webfejlesztéssel foglalkozó ügynökség. Az online megjelenéstől a termék vagy szolgáltatás bevezetésén át a közönséggel való megismertetésig nyújtunk teljeskörű szolgáltatást. 
Az online megjelenés akadályozó elemeinek feltérképezésével és ezen gátak megszűntetésével tudunk segíteni partnereinknek, legyen az grafikai, technológiai vagy értékesítési probléma. Célunk a legkedvezőbb megoldást nyújtani partnereink számára. Erősségünk a személyre szabott megoldások kialakítása. 

 

 

 

about us

Ami megkülönböztet minket

Átláthatóság - Nem misztifikáljuk munkánkat szakzsargonnal. Ajánlataink jól átláthatóak, a munka részleteit pontosan meghatározzuk, a fejlesztés folyamata nyomon követhető. 
Közös gondolkozás - A sikeres termék kialakításához folyamatos közös munka szükséges. Igyekszünk jó partneri kapcsolatot kialakítani ügyfeleinkkel. A nyomonkövethetőség mellett folyamatosan tájékoztatjuk partnereinket a potenciális problémákról vagy az alternatív megoldásokról a fejlesztés alatt . E mellett az átadás után is nyomonkövetjük a termék életciklusát és egyeztetjük a további módosítási lehetőségeket, meghatározzuk azokat a pontokat ahol javítani lehet a teljesítményen.
 

 

about us

 

Mi hajt minket?

Finom kávé

Finom kávé
A világ legkülönfélébb pontjairól. Vagy a sarki kisboltból.
Kb. 40 csésze hetente.

coffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffe​​coffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffecoffe

Tea vagy hideg ital

Tea vagy hideg ital
Attól függően milyen az idő

tea​​teateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateateatea