Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Adatvédelem

A weboldalon keresztül megadott személyes adatok feldolgozásáért az SRG Group Kft. (1013. Budapest, Attila út 17. Fszt.3.) felelős. Az SRG Group Kft. adatai megtalálhatók az Impresszum menüpontban.

Adatvédelem
A személyes adatok védelmét nagyon komolyan vesszük. Személyes adataidat a törvényi szabályozásnak és az adatvédelmi szabályoknak megfelelően dolgozzuk fel. Weboldalunk használata általánosságban véve a személyes adatok megadása nélkül is lehetséges. A mi oldalunkról, a személyes adatok megadása (például név, cím vagy email cím) - amennyire csak mód van rá - minden esetben szabad akarat alapján történik.

Processor, consignee
A személyes adataid feldolgozásában olyan szolgáltatást biztosító asszisztenciát veszünk igénybe, ami segíti ezen folyamatot (így például: web host, email hírlevél továbbítási szolgáltatás). Ezeknek a processzoroknak szigorúan védeniük kell adataid, azokat nem használhatják fel más célra és nem továbbíthatják másnak azokat. Személyes adataid üzleti jellegű szolgáltatásra történő továbbadása kizárólag bankok (amennyiben hozzád kötődik), adótanácsadók (amennyiben az adózási részlegen dolgoznak), szállítási szolgáltatók (küldemény esetén), stb. számára történhet.

E-mail Hírlevél
A jelölőnégyzet bepipálásával hozzájárulsz az általad megadott személyes adatok megadásához az SRG Group Kft. és a marketing kommunikációs részlegének tájékoztatása céljából - mely a hírlevél kiküldést foglalja magába, úgy mint az adatvédelemért felelős személy számára. Ez kifogásig vagy visszavonásig áll fenn. Nincs személyes adatszolgáltatásra vonatkozó jogi vagy szerződéses kötelezettség. A hozzájárulás csupán azt vonja magával, hogy a neked történő hírlevélküldés megszűnik. Jogodban áll bármikor visszavonni a hozzájárulásod írásbeli értesítés vagy a leiratkozás gomb megnyomása által, melyet az emailben kapott hirlevélben találsz, anélkül, ez azonban nem befolyásolja a feldolgozás jogszerűségét a visszavonás alapján. Hasonlóképpen, lehetőséged van eljárni a dirket levelekhez használt adataid felhasználásával kapcsolatban.  A személyes adatokkal kapcsolatos kifogás esetén ezeket a hírlevélkiküldés céljára nem használjuk fel a továbbiakban.

Jogaid
Jogod van a személyes adataid feldolgozásáról való tájékoztatáshoz, azok javításához, korlátozásához vagy törléséhez. Amennyiben az adataid kezelésének jogalapja szerződéskötés által keletkezett, úgy adatátvitelre is jogod van. Jogod van visszavonni a hozzájárulásod személyes adataid kezeléséhez. A személyes adatok feldolgozása mindaddig jogosultnak bizonyul, ameddig a visszavonás megtörténik, a visszavonás azonban nem változtatja meg a jogosság tényét. Jogod van kérni a direkt levelek megszüntetéséhez használt adataid kezelésének megszűntetését. Ezen kifogás esetén adataid nem kerülnek marketing célú felhasználásra. A tákéjoztatással, helyesbítéssel, törléssel, a feldolgozás korlátozásával és visszavonással kapcsolatos kéréseid az SRG Group Kft-nek kell írásban benyújtanod (SRG Group Kft. 1013. Budapest, Attila út 17. Fszt. 3.) vagy emailen a ceg@srg.hu címre.
Tovbbá jogod van panaszt tenni a felügyeleti hatóságnál (magyar adatvédelmi hatóság, Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22c, 1125).