Bertalan

Bertalan

  • Ügyvezető

Ha felveszed velünk a kapcsolatot, nálam fog landolni a leveled. Fejlesztési elképzelésedre pár napon belül teszek neked egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Találkozhatsz velem céges vacsorákon, vagy az irodánkban. Esetleg egy jó kávé mellett. Én nyaggatlak a specifikáció miatt és tartom kordában a változtatási igények garmadáját.

Sándor

Sándor

  • Műveleti igazgató

Jelenleg az online marketing részleget és a projektmenedzsment csapatot vezetem Ausztriában és Magyarországon. Folyékonyan használom a német, angol és magyar, valamint haladó szinten a francia nyelvet. Profizmusom abban rejlik, hogy felfedezem az emberek szükségeit és céljait mind a világhálón mind a technikai megoldások terén, és webfejlesztő mérnökökkel együttműködve segítek elérni céljaikat. Az átfogó stratégiák specialistája vagyok, így segítve a legjobb eredmények elérését.

Mottóm: "A nagy dolgokat nem egy ember hozza létre. Ez mindig csapatmunkát jelent."

Ádám

Ádám

  • CODE NINJA

Szeretem a kihívásokat. Lehet ez egy nehéz gitárszóló, egy emelkedő megmászása biciklivel, egyre nagyobb súlyok emelgetése, fűnyírás minél gyorsabban és szebben, vagy éppen gyerekek, barátok szórakoztatása. Munkaidőben pedig ügyfeleink egyre változatosabb igényeinek megvalósítása kreatívan, profin, szép kóddal, SRG-sen már 9 éve.

Attila

Attila

  • Joker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris at posuere metus. Morbi pulvinar est eu feugiat vehicula. Quisque commodo elementum placerat. Sed convallis dolor non interdum ultricies. In tristique tortor eget erat tempor placerat. Sed dignissim odio sit amet augue ornare, sit amet cursus tortor suscipit. Nunc mattis mi id magna feugiat gravida sed hendrerit ex.

Máté

Máté

  • Backend

Szeretem, ha minden működik.