A csapat

SRG - Akik a legkirályabb digtális élmény fejlesztésén dolgoznak és imádják a munkájukat. Sok mindenben különbözőek vagyunk, abban viszont mindenkinek megegyezik a véleménye, hogy csak kiváló minőségű munkát adunk ki a kezünk közül.

Bertalan

Bertalan

  • UI/UX

Ha felveszed velünk a kapcsolatot, nálam fog landolni a leveled. Fejlesztési elképzelésedre pár napon belül teszek neked egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Találkozhatsz velem céges vacsorákon, vagy az irodánkban. Esetleg egy jó kávé mellett. Én nyaggatlak a specifikáció miatt és tartom kordában a változtatási igények garmadáját.

Sándor

Sándor

  • Marketing

Jelenleg az online marketing részleget és a projektmenedzsment csapatot vezetem Ausztriában és Magyarországon. Folyékonyan használom a német, angol és magyar, valamint haladó szinten a francia nyelvet. Profizmusom abban rejlik, hogy felfedezem az emberek szükségeit és céljait mind a világhálón mind a technikai megoldások terén, és webfejlesztő mérnökökkel együttműködve segítek elérni céljaikat. Az átfogó stratégiák specialistája vagyok, így segítve a legjobb eredmények elérését.

Mottóm: "A nagy dolgokat nem egy ember hozza létre. Ez mindig csapatmunkát jelent."

Ádám

Ádám

  • CODE NINJA

Szeretem a kihívásokat. Lehet ez egy nehéz gitárszóló, egy emelkedő megmászása biciklivel, egyre nagyobb súlyok emelgetése, fűnyírás minél gyorsabban és szebben, vagy éppen gyerekek, barátok szórakoztatása. Munkaidőben pedig ügyfeleink egyre változatosabb igényeinek megvalósítása kreatívan, profin, szép kóddal, SRG-sen már 8 éve.

Benedek

Benedek

  • Frontend

Kedvelem a letisztult, átlátható, minőségi megoldásokat. Rajongok a kiforrott, már bevált mérnöki megoldásokért, de lenyűgöznek frappáns, bátor, újító ötletek is. Szeretem megérteni a dolgok működését, es szeretem, ha működnek a dolgok. Szeretem a robbanómotort és a tört ritmusokat.

Attila

Attila

  • Joker

We see what we believe, not the other way around.

Andrea

Andrea

  • SEO/SEM

Mindenkire partnerként tekintek a környezetemben, élvezem a csapatmunkát és a közösen elért sikerek számomra sokat jelentenek. Ezért is képzem tovább magam folyamatosan, úgy a munkában, mint a magánéletben. Szívesen vágok bele új kihívásokba és kitartóan dolgozom az eredményekért. Szabadidőmben szívesen töltök időt a természetben (leginkább a hegyekben), mert felfrissít és feltölt ez a környezet. Szeretek biciklizni és kirándulni egyaránt, szeretem a kötetlen beszélgetéseket egy jó társaságban, és az aktív kikapcsolódást. A kreativitást szeretem belevinni a munkámba, ugyanakkor fontos számomra, hogy logikusan átlátható terveket készítsek, melyek hosszú távon működőképessé és eredményessé válnak.

Máté

Máté

  • Backend

Szeretem, ha minden működik