Kérj tőlünk ajánlatot

Intro

Az ajánlatkérés ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel. 
Mire számíthatsz a form kitöltése után?
24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot és egy időpontot egyeztetünk veled egy személyes vagy online találkozóra, hogy részletesen megbeszéljük az ajánlatkérés tárgyát. A meeting után tudjuk elkészíteni ajánlatunkat amit a megbeszélést követő 5 munkanapon belül elkészítünk és megküldünk.

Bal
Kozep
Jobb
Outro

24 ÓRÁN BELÜL FELVESSZÜK VELED A KAPCSOLATOT!*

*munkanapokon

Kérj tőlünk ajánlatot

Bertalan

Bertalan

  • Ügyvezető

Ha felveszed velünk a kapcsolatot, nálam fog landolni a leveled. Fejlesztési elképzelésedre pár napon belül teszek neked egy visszautasíthatatlan ajánlatot.
Találkozhatsz velem céges vacsorákon, vagy az irodánkban. Esetleg egy jó kávé mellett. Én nyaggatlak a specifikáció miatt és tartom kordában a változtatási igények garmadáját.

Sándor

Sándor

  • Műveleti igazgató

Jelenleg az online marketing részleget és a projektmenedzsment csapatot vezetem Ausztriában és Magyarországon. Folyékonyan használom a német, angol és magyar, valamint haladó szinten a francia nyelvet. Profizmusom abban rejlik, hogy felfedezem az emberek szükségeit és céljait mind a világhálón mind a technikai megoldások terén, és webfejlesztő mérnökökkel együttműködve segítek elérni céljaikat. Az átfogó stratégiák specialistája vagyok, így segítve a legjobb eredmények elérését.

Mottóm: "A nagy dolgokat nem egy ember hozza létre. Ez mindig csapatmunkát jelent."

Ádám

Ádám

  • Vezető fejlesztő

Szeretem a kihívásokat. Lehet ez egy nehéz gitárszóló, egy bonyolult társasjáték, egy meredek emelkedő, vagy egy gazos kert. Munkaidőben egy megvalósítandó elképzelés, egy megoldásra váró probléma az ami hajt.

Több mint 15 éves fejlesztői tapasztalatomból a 2010 óta eltelt pár évet már az SRG-nél szereztem. Talán már bútordarab vagyok. Kezdetben full stack fejlesztőként dolgoztam, ebből az irányból vonultam át fokozatosan backend - szerver - üzemeltetés - dev-ops irányba. Jelenleg ilyen feladatokért, vezető fejlesztőként pedig a cég szakmai irányításáért felelek. Célom mindig az ügyfelek terveinek megértése, a velük együtt gondolkodás, és olyan rendszerek fejlesztése, melyre mindannyian büszkék lehetünk.

Attila

Attila

  • Frontend vezető fejlesztő

Korábban backend, később full-stack, végül pedig vezető fejlesztőként követem a webfejlesztői technológiák változását a 2010-es évek eleje óta. 

Ambiciózus vagyok, szeretem a kihívásokat, hatékonyan tudok csapatban dolgozni. Fontosnak tartom a jó kommunikációt, ügyelek arra, hogy a nem szakmabeliek is értsék, mi történik a fejlesztések alatt.

Zoli

Zoli

  • Fejlesztő

A csapat legfiatalabbjaként általában napról napra szívom magamba az új információkat, igyekszem a lehető legtöbb technológiában elmélyedni. Leginkább frontendes feladatkörökben érzem otthonosan magam, de a UI/UX, képszerkesztős vagy backendes feladatoktól sem riadok vissza. 

Szeretek csapatban dolgozni, hiszen ekkor látni, hogy néha mennyire eltérő módokon közelítünk meg egy-egy problémát. Ugyanakkor szeretem amikor kreatív tudok lenni és meg van a lehetőségem, hogy döntsek, egy feladatot miként oldok meg, vagy egy ügyféligény megvalósítására mi lenne a legoptimálisabb módszer.

Dani

Dani

  • Fejlesztő

Full-stack fejlesztőként a letisztult designtól a hatékony adatátvitelig mindenért felelek. 

Örömmel tölt el egy projekt végén, ha látom, hogy sikerült valódi értéket teremteni ami emberek sokaságának könnyíti meg a mindennapi életét.

Levi

Levi

  • Fejlesztő

Legyen szó országúti kerékpározásról vagy programozásról a kihívások állandóak, a kitartás és a motiváció pedig elengedhetetlen.

Frontend webfejlesztőként fontos számomra a folyamatos fejlődés és új technológiák megismerése. Jelenleg React-tel foglalkozom. 2022. január óta vagyok a csapat tagja és szívesen dolgozom a cég forradalmi és izgalmas nagy projektjén.

Janka

  • Irodavezető

2023. január óta vagyok a csapat tagja, én felelek az iroda gördülékeny működéséért, a pozitív munkakörnyezet megteremtéséért és a  kapcsolattartásért. Fontos számomra, hogy minden időben és megfelelően a helyére kerüljön.